Hvad glæder jeg mig til i september

IMG_5914

Sommeren render på sidste vers (eller okay, det har den måske gjort i et godt stykke tid vejrmæssigt…) og efteråret banker på døren, så nu er det igen blevet tid til at se på mine forventninger til den næste måned der kommer.

Mine forventninger til september:

 1. At rejse til Grønland med mit arbejde (det har for mig været én af de helt store drømme gennem stort set hele mit liv, så det bliver forhåbentligt fantastisk at opleve)
 2. At starte på en ny serie, når nu vejret bliver koldere og aftenerne længere – kom gerne med forslag hertil
 3. At opleve Papirøen (det har Hr. Jørgensen og jeg snakket om længe, men aldrig fået gjort noget ved, så nu skal det være)
 4. At fejre min kusine runde endnu en milepæl i livet
 5. At starte en ny runde af kurser op på arbejdet og planlægge nogle flere detaljer omkring et travlt efterår arbejdsmæssigt
 6. At bage noget med ungerne, noget vi aldrig har prøvet før – ved bare ikke endnu hvad det evt. skal være
 7. At få ungerne godt i gang med hver deres sportsgren: Max til Jiu-Jitsu, Savannah til dans og Vanessa til Sports Acro
 8. At komme i gang med bogen “Fred er vejen” skrevet af en vietnamesisk zenbuddhistmunk, så jeg måske kan få fundet ja-hatten frem i flere situationer
 9. At lægge planer for haven i efteråret
 10. At få bestilt tid til lægen til Savannahs 12-års vaccination (har nemlig været meget i tvivl om HPV-vaccinen var godt eller skidt – og er det egentlig stadigvæk)
 11. At få opgraderet garderoben (garderoberne, hvis vi tæller ungernes med…) til efterår og vinter

Derudover skal jeg lige have afrundet august måned, om forventningerne blev indfriet eller ej. Sommeren vendte desværre aldrig sådan for alvorlig tilbage til Danmark, men vi fik en god sidste uge af sommerferien, hvor vi fik oplevet vores venners housewarming, travet Strøget tyndt med ungerne, samt arrangeret en super hyggelig vejfest. Derudover kom vi fornuftigt ind i hverdagens rutiner igen, fik fejret min 40-årig veninde med bravour, sendt Max afsted på en god tur til Budapest og oplevet Savannah danse i Tivoli. Så fuldt check på alle punkter. Det kan jeg lide 🙂

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.