Anbefalinger

Nu er jeg ikke nødvendigvis det store orakel (hvis jeg selv skal sige det 😛 ), så mine anbefalinger skal selvfølgelig kun tages med et gram salt. Men jeg elsker selv, når andre skriver om ting, de har fundet gode/sjove/inspirerende.

Jeg er på mange måder lidt af en drømmepige, som kan svømme mig væk i et andet univers. Det være sig både i bøger, film eller serier. Jeg har helt tilbage fra min tidlige barndom været en læsepige som har overgivet mig til den ene bog efter den anden. Eller den ene film efter den anden. Noget af det mine veninder og jeg gjorde meget i min barndom var at køre på biblioteket og låne en masse bøger, jo flere jo bedre, og selvom det var sjældent, at vi læste alle bøgerne, så var det sååå hyggeligt bare at bladre og snakke om dem. I dag kører jeg stadig på biblioteket. Nu er mine børn bare med mig. Og jeg får læst alle bøger jeg låner. Andet ville da være spild.
Jeg er til næsten alle slags genre – men gys kan godt skræmme mig lidt på den der måde, hvor jeg ikke kan falde i søvn om natten, så dem prøver jeg lidt at gå udenom.

***
Jennie Tronier