August highlights

I dag er en af de der gode søndage, hvor vi har tid til at slappe af, fået samlet lidt løse ender her og der, og samtidig fået kombineret ungernes planer med legeaftaler, lektier og børnefødselsdage uden problemer. Det er skønt, især fordi det ikke sker særlig tit herhjemme.

Vores august måned er gået godt med en masse oplevelser rigere i rygsækken. Vi afsluttede vores sommerferie hjemme (godt nok med lange bukser og bluser på), hvor vi bare nød nærmiljøet, familien og vennerne. Vi brugte den sidste uge af sommerferien på en housewarming, restaurantbesøg, familiemadlavning i køkkenet, shopping på Strøget, besøg på både biblioteket og i havecenteret, spisning med vores venner, vejens første vejfest og at slappe af med nogle gode bøger. Alt sammen lige i min ånd.
Derefter har det stået på skolestart for ungerne, vante rutiner med onsdage hos morfar, en super sjov 40-års fødselsdag, en masse løb, nogle gode vennemiddage, en god tur for Max til Ungarn, indkøb af discodragt til Savannah, badning på stranden en varm sensommeraften, et Tivolibesøg for at se Savannah danse, samt en forpremiere på Anders Matthesens nye show “Shh”.

img_5777**Shopping på Strøget med ungerne**

img_5988**Kagekonkurrence til årets vejfest**

fotos-til-blog**En lidt træt mig efter en af månedens mange løbeture**

img_5856**Masava tygger meget koncentreret på sit griseøre**

img_5910**Starbucksbesøg i lufthavnen, mens vi venter på Max**

img_5951**Wagamama før showet Shh**

Nu er det tid til først Formel 1, så landskamp (som nok kun skal ses med det ene øje, da min bog for tiden hiver lidt i mig) og i aften start på ny serie “The Night of”, som vi har fået anbefalet. Det er knageme lige til at overskue – især fordi jeg har fri fra arbejde i morgen og bare skal have en mig-dag 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.