Dansens Dag i Tivoli

img_5923

En god tradition er vist kommet for at blive i familien 🙂
I går var vi i Tivoli sammen med Savannahs danseskole for at se Savannah danse på Pantomimen, og det var virkelig en hyggelig dag. Andre år har hun også danset på Den store scene, men i år foregik det kun på Pantomimen, og det var også super hyggeligt. Der er en speciel charme over det gamle Pantomimeteater, synes jeg.

Tivoli er så smuk og hyggelig og har så meget charme, at man ikke kan blive andet end i godt humør af at besøge parken. Især når vejret skinner fra en skyfri himmel og blomsterne blomstrer så fint. Tivoli er den næstældste forlystelsespark i verden (kun Dyrehavsbakken er ældre), og det er vist en af de eneste forlystelsesparker, som ligger inde midt i centrum af en hovedstad. Tivoli er Europas tredjemest besøgte forlystelsespark, kun overgået af Disneyland Paris og EuroPark i Tyskland, så der er virkelig noget historie vi kan være stolte af som danskere.

Dagen gik så godt. Savannah var så glad og stolt (hun strålede nærmest i sin nye discodragt), vi spiste god frokost på restaurant Promenaden, Savannahs danseoptrædener gik virkelig godt, hun blev spurgt om hun vil være hjælpeunderviser igen, og vi stødte tilfældigt på en del af familien som vi ikke har set længe, så det var alt sammen totalt topklasse.

Vi glæder os allerede til næste år!

***
Jennie Tronier

img_6000

fotos-til-blog

img_5993

img_6007

fotos-til-blog-001

img_5931

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.