Hvad glæder jeg mig til i august

img_5755

Netop hjemvendt fra en skøn sommerferie skal jeg nu til at se frem mod en ny måned af året, august.

Mine forventninger til august:

  1. At sommeren vender tilbage til Danmark
  2. At nyde den sidste uge af vores ferie sammen med ungerne i hjemlige omgivelser
  3. At få set vores venners nye hus både før og efter den renovering de påtænker
  4. At starte en ny tradition på vejen; vejfest
  5. At vende tilbage til arbejdets glæder (selvom denne ferie indrømmet har været tiltrængt efter et travlt forår)
  6. At fejre min venindes indtræden i The Fourties med en havefest
  7. At få besøgt hovedstaden sammen med ungerne (vores årlige sommertradition) med dertilhørende shopping, god frokost og traven op og ned af Strøget
  8. At få sendt Max afsted på lejrskole til Budapest (han storglæder sig!)
  9. At opleve Savannah optræde i Tivoli til Dansens Dag – og forhåbentlig få styr på en discodragt til hende først (én af hendes helt store ønsker)
  10. Og at komme vellykket tilbage til hverdagens rutiner med madpakker, lektier, sport og arbejde

Jeg skal dog også lige have afrundet mine forventninger til juli måned, om vi kan sætte hak eller udskyde. For det første er sommeren og dens udendørs glæder desværre blevet lidt væk. Vi har stort set ikke spist udenfor en eneste gang, vi har ikke haft mulighed for at lave bål i haven, vinduerne har ikke stået lige så åbent som vi har ønsket, drømmesengene har slet ikke været fremme på terrassen og poolen er stadig ikke kommet op at køre i år. Til gengæld har vi nydt tosomheden i nogle dage, hvor vi spiste takeaway eller spiste ude hver dag, vi har fejret vores bryllupsdag med ungerne og morfar, vi har holdt surprisefødselsdag for svigerfar, vi har fejret Savannah på behørig vis, og vi har haft en skøn tur med campingvognen ned igennem Europa med både ophold i Tyskland, Østrig og Italien. Så alt i alt har det på trods af en masse uindfriede forventninger været en dejlig juli alligevel.

Nu venter august, og jeg glæder mig.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i august

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.