Hvem er jeg

Jeg hedder Jennie og står bag bloggen jennietronier.dk.

Mit navn, eller i hvert fald mit efternavn, stammer (vist) fra huguenotterne i Frankrig, mens jeg selv blot stammer fra forældre, som voksede op på Lolland. Jeg har dog boet hele mit liv på Sjælland, først på Amager, sidenhen i Vallensbæk og nu i Greve.
Jeg er gift med Hr. Jørgensen, som jeg har kendt fra før årtusindeskiftet. Sammen har vi tre børn, som på en måde er meget ens, men samtidig også er vidt forskellige. Max ligner nok mest sin far af udseende, men sin mor af sind, Savannah ligner mest sin mor, men er meget som sin far af sind, og Vanessa er en god blanding af alle os andre fire både i udseende og sind.

Derudover har vi Masava, Mr. Grey og Andrea.
Masava (sammentrækning af Max, Savannah og Vanessa) er vores hund. Hun er en hul-i-hæk-hund, en god blanding af en labrador, en schæfer og en rottweiler, og hun er god som dagen af lang. Hun er 7 år gammel og elsker at lege og løbe om kap.
My Grey er vores bil, en BMW 420 Grand Coupe og fra august 2017. Det er vores sjette BMW. Før Mr. Grey havde vi Brownie, som var en 320d Touring.
Til sidst har vi Andrea, vores campingvogn. Hun er en Adria Adora 573 PT fra januar 2017. Tidligere har vi haft en Adria Classica 743 UT og en Adria Adora 563 PT Supreme.

Jeg ønsker dig velkommen til min blog, og jeg håber meget, at du kommer igen.

Alle billeder er mine og tekst er skrevet af mig, hvorfor jeg har ophavsrettigheder hertil.
Ønsker du at bruge mine billeder eller mine tekster, så send mig først en mail på jennietronier@gmail.dk.

***
Jennie Tronier