Hvem er jeg

Jeg hedder Jennie og står bag bloggen jennietronier.dk.

Mit navn, eller i hvert fald mit efternavn, stammer (vist) fra huguenotterne i Frankrig, mens jeg selv blot stammer fra forældre, som voksede op på Lolland. Jeg har dog boet hele mit liv på Sjælland, først på Amager, sidenhen i Vallensbæk og nu i Greve.
Jeg er gift med Hr. Jørgensen, som jeg har kendt fra før årtusindeskiftet. Sammen har vi tre børn, som på en måde er meget ens, men samtidig også er vidt forskellige. Max ligner nok mest sin far af udseende, men sin mor af sind, Savannah ligner mest sin mor, men er meget som sin far af sind, og Vanessa er en god blanding af os begge, både i udseende og sind.

Derudover har vi Masava (sammentrækning af Max, Savannah og Vanessa), som er vores hund. Hun er en såkaldt hul-i-hæk-hund, en god blanding af en labrador, en schæfer og en rottweiler, og hun er god som dagen af lang. Hun er 8 år gammel og elsker at lege og løbe om kap.

Til sidst har vi altid en bil med et navn. Jeg har nemlig altid haft det med at døbe mine biler, så de er lidt mere personlige for os. Hvorfor præcis jeg gør det, ved jeg faktisk ikke.
For tiden har vi Big Blue, en BMW 520d fra 2011. Det er vores syvende BMW. Før den har vi både haft en Mr. Grey, som var en BMW 420 Grand Coupe, og en Brownie, som var en BMW 320d Touring. Plus vi også har haft en Store Bimmer og en Lille Bimmer.
Derudover har vi også haft en Andrea, som var en campingvogn Adria Adora 573 PT fra januar 2017. Tidligere har vi haft en Adria Classica 743 UT og en Adria Adora 563 PT Supreme, men for tiden har vi ikke en campingvogn.

Jeg ønsker dig velkommen til min blog, og jeg håber meget, at du kommer igen.

Alle billeder er mine og tekst er skrevet af mig, hvorfor jeg har ophavsrettigheder hertil.
Ønsker du at bruge mine billeder eller mine tekster, så send mig først en mail på jennietronier@gmail.dk.

***
Jennie Tronier