Årets julegaveindpakning

Jeg prøver hvert år at gøre julegaveindpakningsprojektet til et hyggeprojekt fremfor et projekt som bare skal overstås, så i går efter Vanessa og jeg havde sat det sidste hold af julesmåkager i ovnen begyndte jeg at pakke nogle af alle vores julegaver ind.

Jeg har altid elsket at give gaver og elsket at gøre noget specielt ud af det, for hvem elsker ikke at få en gave som der virkelig er tænkt over fra giverens side og som tilmed er pakket fint og ekstraordinært ind.

Jeg har derfor en stor kasse herhjemme fyldt med forskellige former for fine indslag til gaveindpakning. Der er både silkepapir, forskellige former for bånd, klistermærker, små fine sløjfer og stjerner, samt diverse former for til og fra-kort. Kassen er dog ved at være tom, så jeg skal huske snart at fylde den op igen, hvis jeg også til næste år vil pynte hver pakke med noget fint.

Nogle år pynter jeg også gaverne med forskellige former for spiseligt pynt. Det kan fx være pebermynte stokke, snebolde i små cellofanposer, lakridspiber eller små indpakkede chokolader. Man skal dog bare huske på om det er et hundehjem de skal gives til eller ej, for jeg tænker, at det kan blive noget af et rod hvis en hund får færten af al den gode juleslik, mens det ligger under juletræet.

Derudover kan jeg også finde på at pynte julegaverne med fx gran, små grankogler, mistelten eller kristtorne med røde vinterbær. Man skal dog huske på, at disse ting godt kan blive lidt kedelige over dage, så den går nok kun, hvis man pakker gaverne ind dagen før eller samme dag som de skal gives.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.