Vores juleplaner

I år har vi valgt at holde jul på en lidt anden måde end vi plejer. Vi har nemlig lejet et sommerhus i det jyske sammen med min far, hvor også min bror og niece kommer.

Vi prøver så vidt muligt at holde jul med skiftevis min familie og med min mands familie, så ingen bliver snydt for vores fantastiske selskab 😛og ingen kommer til at sidde alene juleaften. Det har heldigvis aldrig været et problem, for alle kan være i stue sammen og vi er alle indstillede på i fællesskab at få puslespillet til at gå op. I år var det min far’s tur til at være sammen med os og da både mine svigerforældre og min svigerinde havde andre planer, blev vi enige med min far om at gøre det lidt anderledes, nu hvor det “bare” var os. Vi snakkede derfor om flere forskellige muligheder og til sidst endte valget på et sommerhus nær Ebeltoft.

I morgen formiddag sætter vi derfor kursen mod Jylland, hvor vi bliver indtil 1.juledag. På den måde kan vi stadig nå hjem til julefrokost hos min svigermor på onsdag og får derfor mulighed for både at se min far og min mands familie i julen.

Jeg glæder mig virkelig meget til bare at være sammen med mine nærmeste fra morgen til aften, hvor vi skal gå lange ture, spise god mad og bare være sammen og hygge os. Og at både min bror og min lille niece også kommer, gør kun det hele endnu bedre, for dem ser jeg desværre alt for lidt, da de bor over 4 timer fra os.

Først skal vi dog lige til en julefrokost med vores venner, hvor de unge mennesker (altså vores store unger, ikke os selv) har truet med at drikke os alle sammen under bordet. Som om ik, men lad nu bare dem drømme! I hvert fald skal det nok blive sjovt, hyggeligt og morsomt, så det må siges at være den helt perfekte start på en helt perfekt juleferie! Jeg er klar til det hele…

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.