Hvad glæder jeg mig til i februar

Årets korteste måned nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at foråret også nærmer sig. Det er noget jeg kan lide. Lidt sol, varme og lyse tider er ved at være tiltrængt her hos mig. Omvendt håber jeg stadig, at vi kan få en ordentlig omgang snevejr, så vi ikke kun oplever de grå og triste dage, men også dage hvor solen skinner, mens sneen knitrer. Det hører sig jo til i vintermånederne ik?

For lige at se tilbage på mine egne mål for januar, er alt stort set blevet indfriet. Vi fik fejret både min far og Hr. Jørgensen, da de fyldte år, jeg fik købt mig et par nye støvler, vi kom forbi Nyhavn på en smuk solskinsdag til månedens omgang photoshoot, og vi har fået lagt lidt planer for køkken og pool. Dog skal det nævnes, at jeg endnu ikke har fået taget hul på min dårlige samvittighed omkring vennedates, så det må rykkes til næste måned. Ihhh altså. Jeg er altså klart bedst til, når alt bliver indfriet.

Mine forventninger til februar:

  • At være med til at fejre min lille skønne niece fylde hendes første år. Hun har allerede taget hendes første skridt, og da hun bor i Jylland, og vi bor på Sjælland, kan vi kun følge med pr. sms, så det bliver rart at være tæt på igen.
  • At tage på weekend i et sommerhus i Jylland med min far i min nieces fødselsdagsweekend, hvor vi bare skal hygge og være i nærheden af familien. Jeg glæder mig både til at se min niece igen, at se min bror og svigerinde igen, men også bare til almindelig sommerhushygge med min familie.
  • At bage fastelavnsboller. Det hører sig jo i den grad til i februar. I år tænker jeg, at jeg må prøve at bage et hold fastelavnsboller i en smørfyldt wienerdej med vaniljecreme indeni og chokoladeglasur på toppen.
  • At holde skansen hjemme, mens Hr. Jørgensen tager på messe i Amsterdam. Ungerne og jeg plejer at hygge lidt ekstra, når vi er alene hjemme, så det må betyde lidt god mad og måske filmkiggeri på helt almindelige hverdage. Og at tøserne sover i fars seng, dog på skift, da de er blevet lidt for store til at dele deres fars side af sengen. Det er så hyggeligt, nu hvor det ikke sker så ofte.
  • At mødes en aften med nogle kollegaer på Frederiksberg, hvor vi får besøg af en kollega fra Grønland. Vi skal mødes privat, hvor vi bare skal spise, snakke og hygge. Det bliver så godt, tror jeg.
  • At starte mere seriøst på planlægningen omkring Savannahs konfirmation til april. Vi skal have lavet en endelig gæsteliste og bestilt invitationer hjem. Plus lægge lidt flere planer omkring tøj og menu. Behøver jeg sige, at Savannah Storglæder sig!
  • At holde nogle dage fri i vinterferien. Selvom vi ikke skal på skiferie eller andet sjovt i år, glæder jeg mig til nogle dage hjemme med ungerne, hvor vi skal sove længe og bare gøre det, vi har lyst til.
  • At komme til frisør med Savannah, hvor en omgang balayage-hårfarvning evt. skal afprøves. Savannah drømmer om et hår med lidt spil i til hendes konfirmation, og hvis farvningen går galt, kan vi stadig nå at gøre det om til selve dagen.
  • At komme i biografen med mine kollegaer og se den nyeste “Fifty Shades”-film. Det er ved at være en tradition i februar for os.
  • Og at få inviteret forskellige af vores vennepar hjem til hygge, så jeg kan få streget min dårlige samvittighed omkring at der går for lang tid mellem vi ses. I denne måned må det lykkedes.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.