Hvad glæder jeg mig til i marts

I morgen træder vi ind i én af mine yndlingsmåneder; marts måned. Det er både min fødselsdagsmåned, hvor jeg måske bliver ekstra forkælet, men det er også springbrættet til forår. Og det kan jeg godt lide. Forår. Både fordi det lugter lidt af sommer, sol og højere temperaturer, men også fordi det ofte indebærer en masse social hygge. Lidt ligesom dyrene, myldrer mennesker også mere ud, når vejret er til det. I ved, en snak over hækken med naboen, et glas kold hvidvin i haven med vennerne eller at sidde på en bænk ved stranden og snakke med en tilfældig hundeejer, det er sådan noget, som oftest hører forår og sommer til, og det kan jeg godt lide. Den der udehunger som folk har først på sæsonen. Længslen er måske ekstra stor i år, da jeg synes, at denne vinter har varet forever. Så nu skal det være forår! Basta!

Før jeg går videre til mine forventninger til marts, må jeg hellere lige få set på sidste måneds forventninger. Vi var afsted på den skønneste sommerhustur til det mørke Jylland, hvor min lille niece blev fejret. Jeg var i biografen med mine kollegaer og se sidste akt i Mr Grey-trilogien, jeg fik bagt de lækreste fastelavnsboller og vi kom lidt videre i planlægningen af den kommende konfirmation. Dog måtte jeg melde afbud til noget kollegahygge pga. sygdom, og frisørtiden er udskudt nogle uger pga. en pludselig flytning. Det må jeg få styr på i næste måned.

Mine forventninger til marts:

 • At fejre min søn fylde 17 år og min yngste datter fylde 10 år. FØDSELSDAGE er jo altid hyggelige, især for børn, så det skal selvfølgelig fejres herhjemme.
 • At fejre min egen fødselsdag!
 • At komme ud og hygge med mine kollegaer en aften i København. Vi skal både skyde med pistol og spise en masse god mad, så det skal nok blive rigtig hyggeligt. Jeg glæder mig i hvert fald.
 • At blive forkælet, opvartet og måske underholdt til vores GOURMETaften med vennerne. Denne gang har værterne inviteret til 80’er tema, så vi skal ud og finde neonfarvet tøj, pandebånd og måske låne et crepejern til håret. Det bliver SÅ godt…
 • At få mulighed for at lade havedøren stå lidt længere åben end de nuværende 2-5 min., da FORÅRET forhåbentlig er lige rundt om hjørnet.
 • At holde lidt FERIE i dagene op til påske. Jeg glæder mig til langsomme dage og måske at få lidt mere styr på detaljerne til Savannahs konfirmation i april. Det må der være tid til der.
 • At få styr på Savannahs KJOLE til hendes konfirmation. Hun har set en kjole på nettet, som vi må prøve at bestille hjem.
 • At se FORMEL 1-sæsonen blive sat i gang. Min mand er virkelig fan og har nok altid været det, så Formel 1 er automatisk blevet en del af vores liv herhjemme – og dette er bestemt ikke blevet mindre af at KMag er kommet ind i løbet.
 • At få læst bogen “Det store i det små” færdig. Jeg er nok omkring halvvejs, og den er virkelig lovende.
 • At holde stor PÅSKEFROKOST for hele den pukkelryggede og vores nærmeste venner. Vi har i år valgt at slå alle vores martsfødselsdage sammen til én fødselsdag og invitere til påskefrokost. Arrangementet falder på selve Vanessas fødselsdag, så vi har lovet, at hun må sætte bordplanen og vælge hvilke retter hun synes der skal på bordet.
 • At komme til FRISØR med Max og Savannah. Vi andre må vente til en anden gang. Savannah skal have farvet hår, så hun er klar til hendes store dag, så det håber jeg selvfølgelig lykkes.
 • At måske få tid til en mor-datter dag med Vanessa. Det har hun spurgt efter i flere måneder, så forhåbentlig kan vi finde en dag.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.