Hvad glæder jeg mig til i januar

Endnu et år er ved at være gået og det betyder jo som regel to ting; man ser tilbage på det forgangne og frem mod det nye. Det er lidt sjovt, som en dag som nytårsaften, kan få én til at tænke på starten på noget nyt. Det er jo som sådan bare en almindelig dag på året, men alligevel ser mange tilbage på de sidste 12 måneder og begynder at lægge lidt planer for de næste 12 måneder.

Inden jeg ser frem mod næste måned, må jeg hellere lige gøre status over forventningerne til denne måned. Vi har både haft den skønneste jul, bagt en masse julekager, besøgt den smukke gamle have i Tivoli, fået årets julekort ud i tide, og oplevet den smukke tjekkiske hovedstad Prag. Det eneste vi endnu ikke har nået er udendørs skøjtning og selvfølgelig nytårsaften, men det kan jo i princippet nås endnu, da det jo først er i morgen aften, at måneden er gået.

Mine forventninger til januar:

  • At fejre både Manden Min og min far´s fødselsdag. Det bliver nu ikke det store festivitas i denne omgang, for nogle af dem, men det er nu alligevel altid lidt hyggeligt. Måske det kan blive til et restaurantbesøg eller en omgang familie-komsammen? Det ved vi dog ikke endnu med sikkerhed.
  • At gå i gang med mine nye bog “Den evige ild”. Det er en fortsættelse til “Jordens Søjler” og “Uendelige verden”, som er én af mine yndlingsbogserier, og jeg har været skrevet op til bogen i uendelige tider på mit bibliotek.
  • At få taget en ny omgang photoshoot af mine unger. Vi har nemlig aftalt at prøve at tage en ny serie af ungerne hver måned. Både fordi det er sjovt at have en masse billeder af dem, men også for at komme lidt rundt i landet og se noget forskelligt.
  • At begynde at lægge planer for året der kommer. Måske kan det blive til et nyt køkken i 2018 og hvad med vores pool, kan den blive færdig inden konfirmationen? Det håber vi. Vi må sætte lidt realistiske mål.
  • At få købt et par nye støvler. Jeg synes selv, at jeg tænger til et par overgangsstøvler, hvor det hverken er for varmt eller for koldt. Måske et par ankelstøvler fra Shoe The Bear. Dem har jeg set mig lidt varm på.
  • At få arrangeret dates med alle de venner, som vi ikke ser så ofte. Kender I det, når den dårlige samvittighed tager overhånd? Hvis det er for lang tid siden flere vennepar har været inviteret og kalenderen bliver ved med at være for fyldt til man kan overskue det? Sådan har jeg det i ny og næ, og sådan en periode er jeg inde i lige for tiden, men nu må der gøres noget ved det.
  • At se videre på vores yndlingsserie lige p.t. “Lethal weapon”. Vi er i gang med sæson 2, hvor der kommer et afsnit hver onsdag på Viaplay, og vi ser hver uge frem til endnu et afsnit.
  • At få sagt ordenligt farvel (og forhåbentlig på gensyn) til en nær kollega, som har valgt at sige sit job op og søge nye udfordringer. Vi har arbejdet tæt sammen i 5 år, og hun betyder virkelig meget for mig, så det bliver virkelig en mærkelig dag, den dag, hun er sammen med os på jobbet for sidste gang.

Nu vil jeg få planlagt de sidste forberedelser til i morgen. Vi skal have huset fyldt med nytårsgæster, så der skal lige forberedes lidt mad, handles de sidste ting ind, dækkes et fint bord og arrangeres lidt fyrværkeri, før nytåret for alvor kan komme på tale herhjemme.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.