Anbefalelsesværdige film set i januar

I januar har jeg set følgende film, som jeg kan anbefale andre at se:

“Kingsman: The Golden Circle”
Samtlige af Kingsmans hovedkvarterer sprænges i luften af den skruppelløse narkoboss Poppy (Julianne Moore), og de eneste overlevende er Eggsy (Taron Egerton) og Merlin (Mark Strong). Poppy sender herefter en dødelig virus ud i verdenen og som belønning for en modgift forlanger hun, at den amerikanske præsident legaliserer narkotika. Præsidenten har dog sine egne skumle planer, og derfor er Eggsy og Merlin nødt til at søge assistance fra deres amerikanske pendant Statesman, der huser agenterne Tequila (Channing Tatum), Champ (Jeff Bridges), Whiskey (Pedro Pascal fra ‘Narcos’) og Ginger Ale (Halle Berry).

Filmen er nr. 2 i Kingsman-universet, og den er actionfyldt og underholdende, men også yderst voldelig. Jeg følte mig bestemt godt underholdt, men samtidig græmmede jeg mig egentlig lidt over alle de voldelige scener, for den er virkelig “for meget” på nogle områder. Kan dog alligevel anbefales.

Action/adventure-film fra september 2017.
Varighed: 2 timer og 21 min.
Set på Blockbuster.

“The Foreigner”
Filmen handler om den ydmyge restaurantejer (Jackie Chan) som mister sin eneste nulevende datter i et bombeangreb udført af den irske terrorgruppe IRA. For at få retfærdighed, tager han sagen i egen hånd, og lidt efter lidt begynder han at opspore bagmændene bag angrebet, men jo dybere han graver, desto tydeligere bliver forbindelsen til en højtstående politiker (Pierce Brosnan) i den irske regering.

Jeg var virkelig begejstret for denne film. Både Jackie Chan og Pierce Brosnan gør det fantastisk, og handlingen er alvorlig, men samtidig tilpas actionfyldt.

Actionthriller fra oktober 2017.
Varighed: 1 time og 54 min.
Set på iTunes.

“The Blind side”
Denne film er en autentisk historie om teenageren Michael Oher, som spiller amerikansk fodbold i skolen og vokser op under så dårlige vilkår, at han nogle dage bliver nødt til at sove i skolens gymnastiksal. En aften bliver Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) opmærksom på ham og tilbyder ham at komme med hende hjem, så han kan overnatte en enkelt nat hos dem. Herefter tager den ene dag den anden, og Michael bliver en del af Tuohy-familien. De giver ham den faste base, som han har brug for, og han har evnen til at forene en familie – og til at spille amerikansk fodbold på højt niveau.
Sandra Bullock vandt en Oscar for sin præstation i ‘The Blind Side’.

Jeg er jo ret begejstret for autentiske film, og denne er bestemt ikke en undtagelse. Den er så fin og rørende, og Sandra Bullock spiller fantastisk.

Autentisk sportsdrama fra maj 2010.
Varighed: 2 timer og 9 min.
Set på Blockbuster.

“American Assassin”
Filmen er baseret på Vince Flynns populære romanserie og handler om den unge Rapp (Dylan O´Brien) som starter sin egen personlige vendetta efter han mister sin forlovede under et terrorangreb på et ferieresort. Da CIA får nys om den hævntørstige Rapp, tilbyder de ham en plads som rekrut i en særlig terrorbekæmpelsesenhed under den garvede officer Hurley (Michael Keaton). Inden træningen kan færdiggøres sendes mesteren og lærlingen dog på en hemmelig mission for at opspore stjålet plutonium, og de indleder en verdensomspændende jagt, hvor Rapp bliver tvunget til at se sin hævntørst i øjnene for at kunne løse opgaven.

Jeg er faktisk rigtig begejstret for denne film. Der sker noget fra start til slut, så hvis man er til en hæsblæsende actionfilm, kan denne klart anbefales.

Actionthriller fra september 2017.
Varighed: 1 time og 52 min.
Set på iTunes.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.