Jul i Tivoli

Forleden eftermiddag tog vi hele familien i Tivoli. Vi har fået nogle fribilletter til Tivoli, som skulle bruges inden nytår, og da det nogle gange godt kan være lidt svært at få kalenderne til at gå op med et fuldt program for os alle fem, endte det med at blive en hverdag. Det gjorde nu bestemt ikke noget, da der så sikkert var færre mennesker derinde.

Tivoli er på alle tider af året en virkelig fin oplevelse. De formår virkelig at pynte op derinde, så begejstringen ingen ende vil tage, og arrangementet Jul i Tivoli er bestemt ingen undtagelse herfor. Der er lys overalt, og kunstig sne, nu hvor vejrguderne ikke selv har leveret det til os, og flere steder hænger der små sine detaljer, som fx lysende hjerter, store slikstokke, dansende kagemænd osv. Det er virkelig så fint.

Tøserne har egentlig aldrig været til de store og vilde forlystelser, men her indenfor de seneste par år, er de begge begyndt at prøve noget lidt hurtigere og lidt vildere. Måske er det fordi de har hinanden, nu hvor Vanessa er blevet ældre, eller måske er det fordi Savannah er blevet ældre og mere modig, og Vanessa bare følger med. Det ved jeg ikke, men i hvert fald er det fantastisk at se deres glæde og begejstring.

Vi havde i hvert fald den skønneste eftermiddag og aften. Alle tre unger fik prøvet lidt forlystelser, og manden og jeg slendrede bare rundt med en kop kaffe og så på den smukke udsmykning – samt vi sluttede selvfølgelig aftenen af med en omgang churros. Det hører sig jo til.

Nu skal jeg lige have kigget lidt på de sidste julegaveindpakninger og fonden til julesovsen skal koges, så hvis vi ikke når at ses/skrives inden den store aften i morgen håber jeg, at I får en fantastisk juleaften. Det fortjener vi vist alle sammen ik!

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.