Hvad glæder jeg mig til i april

Den store fødselsdagsmåned er ved at rende ud, og vi kan nu se frem mod en ny måned og nye oplevelser. Dagene bliver længere og længere, samt lysere og lysere, så det må så småt betyde at sommeren nærmer sig.

Mine forventninger til april:

  1. At nyde at holde lidt fri i påskedagene, hvor vi sætter kursen mod Jesperhus og min lille nieces barnedåb.
  2. At få taget vores campingvogn i brug for første gang i år på ovennævnte tur.
  3. At mødes med en tidligere kollega og få catchet op. Der går alt for lang tid imellem vi ses, men det er så hyggeligt at få snakket om alt det, vi hver især, har oplevet siden sidst.
  4. At forhåbentlig sætte tænderne i den første forårs-/sommeris.
  5. At opleve Savannah danse sit 7. afdansningsbal og modtage hendes 5-års pokal fra denne danseskole. Hun glæder sig ustyrligt!
  6. At komme videre med poolarbejdet, så den forhåbentlig kan være færdig til vores sommerfester i juni.
  7. At få læst lidt i min bogstak. Jeg er lige gået i gang med “Alt det lys vi ikke ser”, og den virker bestemt lovende.
  8. At begynde at kigge lidt på vores sommerferieplaner. For mig er selve forventningen og forarbejdet næsten lige så hyggeligt som selve turen. Jeg nyder det i hvert fald i fulde drag, når jeg sidder med kortet og rejsebøgerne foran mig.
  9. At få kigget lidt nærmere på fødselsdagsforberedelserne; Hvad skal vi have at spise, hvordan skal vi sidde, hvilke hyggedetaljer skal der være rundt omkring, hvilket lys skal der være, hvilken blomster skal plantes osv.
  10. At få slået græsset første gang i år.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.