Lillerøv fylder 9 år

*Vanessa 1 år, 5 år og 8 år*

Så er vi knageme nået til den sidste martsfødselsdag for vores vedkommende; Vanessa fylder 9 år, og hun har storglædet sig. Tænk en dag kun i hendes tegn med en masse gaver og en masse opmærksomhed. Det er lige sagen.

Jeg må så indrømme, at jeg er mindre glad ved situationen. Min lille pige er i gang med at blive stor, og den går altså ikke, hvis man spørger mig. Den glæde, varme og ligetilhed som kun et lille barn kan have, knuselsker jeg, og den får jeg stadigvæk fra min “lille” Vanessa. Jeg ved godt, at jeg så selvfølgelig får noget andre fra mine børn, når de bliver større, men alle de knus og sjove historier jeg får i forbindelse med barneglæden er bare ikke det samme som den jeg får fra min 16-årig knægt eller min teenageramte Storepigen. Jeg prøver derfor at nyde ekstra meget, når Lillerøv stadig kommer krybende op til mig i sofaen og vil have min opmærksomhed, eller når hun vil fortælle mig en sjov historie, når hun skal i seng, eller når hun kan se, at jeg har brug for et ekstra knus, så kommer hendes små arme rundt om mig og jeg bliver helt blød i knæene. Jeg ved at på et tidspunkt er disse øjeblikke forbi og noget andet træder til, og derfor gør jeg alt for at nyde det ekstra meget.

Tillykke med fødselsdagen, min lille skat.
Håber at du får en god dag og at du vil blive ved med at sprede glæde med dit dejlige væsen ❤️

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.