Hvad glæder jeg mig til i maj

Maj nærmer sig med hastige skridt, så det må være på tide med lidt om mine forventninger til maj.

Ang. april måned blev stort set alle punkter indfriet. Vi havde den skønneste campingtur til Jesperhus, Savannah havde en god dag til sit afdansningsbal og fik overrakt en stor fin 5-års pokal, vi har fået spist vores første udendørs vaffelis, og vi har fået hygget en masse. Dog går det ikke så godt med vores Red poolen-projekt, da det er lidt mere omstændigt end vi lige havde regnet med. Desværre og rigtig meget øv bøv.

Mine forventninger til maj:

  1. At komme i gang med lidt fitness, så kroppen kan føles lidt bedre. Vi har, manden og jeg, købt hver vores fitnesskort (sådan et har vi aldrig ejet før 😳), så nu skal det forhåbentlig være. Jeg vil gerne være stærk i stedet for slatten.
  2. At komme videre med vores Red Poolen-projekt. Nu er der lidt over to måneder tilbage til projektet helst skal stå færdigt – kun lidt stressende at tænke på, når der er en hel del processer endnu.
  3. At deltage i to konfirmationer i vores nærmeste kreds. Desværre foregår begge samme dag, så det må blive noget med at deltage først i den ene og så i den anden. Ikke helt optimalt, men bedre end helt at vælge nogen fra.
  4. At sende Savannah afsted på hendes første længere skoletur til Bornholm. Fem dage uden mor og far i egen hytte med 2-3 andre piger og hvor al planlægning, madlavning og rengøring skal klares selv. Hun glæder sig i den grad!
  5. At få opdateret haven en smule. Vi drømmer både om nyt hegn, nye bede og krukker, nye kanter omkring et eksisterende bed, bygning af højbede så vi kan få plantet en masse urter og grøntsager, samt en udvidelse af terrassen, men desværre virker det ikke helt realistisk, når poolprojektet i den grad trækker tænder ud. Nu må vi se.
  6. At være med på sidelinjen, når Max har sidste skoledag i folkeskolen. Hvor filan blev tiden lige af…?
  7. At fejre gode venner med at få navngivent deres skønne datter.
  8. At fejre flere forskellige fødselsdage, både min dejlige svigermor og lille Nanna.
  9. At få grillet lidt og måske spise ude for første gange i år.
  10. At tage på frokostdate med Manden Min. Det snakker vi ofte om, men kommer lige så ofte fra igen.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.