Tunsalat

Her er en opskrift, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele 🙂
Forleden dag arbejdede jeg hjemme og havde pludselig virkelig meget lyst til tunsalat. Ofte på arbejdet går vi i cafeen og køber et bæger med tunsalat til frokost, men da jeg sad derhjemme, kunne jeg jo ikke bare gå i cafeen. I stedet prøvede jeg en opskrift, som min veninde har givet mig på et tidspunkt, og det blev virkelig godt, faktisk næsten bedre end den vi køber på arbejdet.

Tunsalat (4-5 personer)

  • 2 dåser tun i vand
  • 1 rødløg i tern
  • 1 spsk cremefraiche 9%
  • 3 spsk mayonaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk kapers i tern
  • 1 spsk citronsaft
  • persille til pynt
  • salt og peber

Dræn tunen for vand og rør den sammen med rødløg, cremefraiche, mayonaise, dijonsennep og kapers.
Smag herefter til med citronsaft, persille samt salt og friskkværnet peber.

Server med enten salat, rugbrød eller flute.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.