Hvad glæder jeg mig til i september

*Det blev ikke denne sommer, at vores pool blev bygget færdig*

Hold da op hvor tiden går. Jeg synes lige, at vi har holdt sommerferie og nu banker efteråret allerede på døren. Vejret viser sig dog heldigvis stadig, til tider, fra sin bedste side med sol, blå himmel og mulighed for åbne døre og vinduer, så det er ikke helt blevet tid til jakke og store trøjer endnu.

Før vi går videre til mine forventninger til september, må jeg hellere lige lave en status over indfrielsen af punkterne for august. Ungerne er hver især kommet godt i gang med deres skole efter ferien, Max har allerede fået en masse nye venner og trives i hans nye hverdag, så det er perfekt. Vores nye bil Mr. Grey er faldet godt til i familien (høhø som om), campingvognen er sat fast op på Feddet og vi stornyder at komme derned, Savannah fik danset i Tivoli uden problemer, og vi fik fejret hendes fødselsdag for de nærmeste.

Mine forventninger til september:

  1. At prøve og nyde hverdagslivet endnu mere end jeg gør i forvejen. Hverdagene er jo størstedelen af vores liv, og jeg er ikke altid lige god til at sætte pris på trommerummet. Jeg er mest tilhænger af oplevelser, sjov og ballade, så når dagene bliver for hverdagsagtige, kan jeg hurtigt blive deprimeret og ønske mig noget mere, men nu skal det være anderledes: Hverdagene skal stornydes.
  2. At komme tilbage til blomster-dealen med nye, friske blomster hver uge, som jeg var god til for nogle måneder siden. Det sætter altid “prikken over i´et” med fine blomster i hjemmet, men jeg skal alligevel, sjovt nok, tvinge mig selv til at svinge forbi blomsterhandleren på vej hjem fra arbejde. Det må kunne laves om.
  3. At få læst min bog “Arvingen” færdig. Det er en svensk romance-trilogi, som bestemt virker lovende – jeg er jo en sucker for romantik.
  4. At finde på en god salat med friske figner. Det er jo sæson for friske figner og sammensat med en sprød salat, kan det kun blive godt.
  5. At få pyntet lidt op til jul… Jep, I læste rigtigt! Jeg skal nemlig interviewes af et dameblad omkring mine julekort, og det kræver jo lidt julepynt og lidt julekager, så det skal nok blive sjovt.
  6. At nyde vores weekender i campingvognen på Feddet. Det er så lækkert at vågne tidligt lørdag- eller søndagmorgen og gå en lang tur på stranden med Masava, mens resten af pladsen sover.
  7. At lave en masse god mad til vores årlige Gourmetaften med et hold venner. Det er nemlig vores tur til at invitere efter en pause på et par år, så vi læser opskrifter og læser opskrifter. Der skal være velkomstdrinks, min. tre retter mad og så meget som muligt skal være hjemmelavet. Totalt læks arrangement.
  8. At se det sidste af sæson to af Shooters. Uha, ham Ryan Phillippe er en hottie.
  9. At tage i sommerhus med mine dejlige kollegaer, snakke, grine og drikke en masse rødvin. Vi skal også forbi kirken og se vores overlæger blive gift. Jeps, det bliver godt.
  10. At se alle mine fætre og kusiner, på min mors side, til vores årlige fætter-kusine komsammen. Det plejer at være tophyggeligt, hvor vi snakker en masse om alle de mærkelige og dumme ting vi har gjort igennem årene. Kender I det, når man er sammen med mennesker man har kendt hele livet, så falder snakken altid på “dengang”? Det er fantastisk, synes jeg.

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.