One pot thaisuppe med kylling og nudler

I dag har jeg været i butikscenteret Waves med ungerne, mens Manden Min har skruet på vores gamle bil. Især tøserne trængte til nyt tøj. Vi havde egentlig ikke planlagt aftensmad, vidste faktisk slet ikke præcis hvad planerne ville ende med, så da vi gik nede i Waves, besluttede jeg mig for at handle ind til en opskrift jeg ikke havde prøvet før: One pot thaisuppe. Jeg havde set opskriften hos mummum.dk for nogle uger siden, så det eneste var bare at handle ind og komme hjem og gå i gang.

One pot thaisuppe (4-5 personer)

 • 1 hel kylling
 • 1 glas rød karrypasta (hvis du ikke ønsker den for stærk, nøjes du med 1/2 glas)
 • 1,5 dl vand
 • 1 ds kokosmælk
 • 1 stor sød kartoffel
 • 1 bundt koriander eller persille
 • ca. 150 g nudler (tørvægt)
 • salt og peber

Start med at skræl den søde kartoffel og skær den i store tern.
Hak bundtet af krydderurter.
Herefter lægger du kyllingen i en stor gryde sammen med tern af sød kartoffel, vand, kokosmælk, karrypasta og halvdelen af dit korianderbundt.
Sæt låg på gryden og lad det simre i 1-1,5 time.

Når tiden er gået, tager du kyllingen op af gryden og lader den køle lidt af, før kødet plukkes i mindre stykker.
Resten af grydens indhold blender du til en tykkere suppe. Hvis den er for tyk, tilsættes lidt ekstra vand.
Herefter tilsættes nudlerne i suppen, mens den koger videre i små 5 min.

Server suppen i mindre skåle med kyllingtern og lidt frisk koriander på toppen. Derudover bagte jeg også et focacciabrød, som vi kunne dyppe i suppen. Det var virkelig lækkert. Focacciabrødet tænker jeg at dele med jer indenfor den nærmeste fremtid.

***
Jennie Tronier

3 thoughts on “One pot thaisuppe med kylling og nudler

 1. Hej Jennie

  Kan se, at du har kopieret vores opskrift direkte ind på din blog, men ikke lavet et link til vores hjemmeside.
  Er du sød at lave et hyperlink til vores hjemmeside fra opskriften? Det ville gøre os super glade 🙂

  Vh
  Mathilde og Amanda
  Mummum.dk

  • Kære Mathilde og Amanda
   Tusinde tak for jeres besked og undskyld, at jeg først svarer nu. Har ikke været herinde i meget lang tid.
   Jeg ved ikke helt hvordan man laver et hyperlink til jeres hjemmeside, men jeg vil selvfølgelig gerne prøve at finde ud af det. Også så jeg fremover evt. kan gøre brug af det – I har nemlig mange skønne opskrifter hos jer.
   Mange hilsner fra Jennie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.