Forbi den smukke Kirsebærallé på Bispebjerg Kirkegård

IMG_5176

Jeg har (indrømmet) plaget Hr. Jørgensen en del her de sidste dage om vi ikke liiiige kunne køre forbi Bispebjerg Kirkegård, fordi jeg gerne ville ind og kigge på nogle kirsebærtræer. Han har ikke helt delt min iver, men alligevel endte vi med at køre en tur tidligt i morges sammen med Lillerøv. De to store unger ønskede sjovt nok ikke at forlade deres senge pga. lidt træer.

Vi var på Frederiksberg omkring kl. 9 – på en fridag hvor man måske burde sove længe – og desværre var der allerede på det tidspunkt temmelig mange mennesker som havde fået samme ide. Vi så flere familier, hvor de unge mennesker var meget pænt klædt på, som om de skulle tage billeder til fx konfirmationskort, så det var lidt ærgerligt for dem med alle de mennesker. De skulle nok have været derinde før kl. 8 for at undgå menneskemylderet.

Alligevel var det virkelig fint med alle de lyserøde træer og også lidt hyggeligt at gå en lang tur på den smukke kirkegård.
Da vi var på vej tilbage til Greve ringede vi til de to store unger derhjemme og bad dem om at dække morgenbord og lave kaffe. Nu sidder vi derfor og spiser hveder og drikker kaffe. Det er jo skønt.

IMG_5168

Fotos til blog-001

IMG_5180

IMG_5179

IMG_5181 (1)

***
Jennie Tronier

2 thoughts on “Forbi den smukke Kirsebærallé på Bispebjerg Kirkegård

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.