Hvad glæder jeg mig til i maj

Fotos til blog

Uhh, hvor jeg elsker, at dagene bliver længere, solen varmer mere og udelivet starter sådan seriøst i maj. Måske er det en af de bedste måneder på året for mig, men ok omvendt er jeg egentlig ret tosset med de mange forskelligartede måneder, så én egentlig yndlingsmåned har jeg nok alligevel ikke. De besidder alle på en måde hver deres charme, synes jeg.

Før vi går videre til mine kommende glæder for maj, må jeg hellere lige runde april af på en lidt ordentlig måde. Og faktisk kan jeg igen næsten vinge alle punkter af med god samvittighed. Vi har både deltaget i lidt festlige sammenkomster som fx en 40-års fødselsdag, Thomas har deltaget i min brors polterabend, Savannah havde succes til sit 6. afdansningsbal, Max har spillet lidt fodboldkampe, vi har fået spillet en masse kort hos min far om onsdagen, sommerferien er blevet planlagt lidt mere, dog stadig med udgangspunkt i “vi tager det, som det kommer”, og jeg har fået læst en del bøger og set kirsebærtræerne blomstre på Bispebjerg Kirkegård. Dog må det indrømmes, at Vanessa kun blevet en tand bedre til at rydde op på sit værelse (okay, faktisk er hun nok slet ikke blevet bedre) og vi skippede serien “Elementary” til fordel for “Banshee”, som klart kan anbefales, samt vores sommergarderober mangler stadig en del – men omvendt hvornår er nok egentlig nok, når det kommer til tøj.

Mine forventninger til maj:

  1. At fejre kærligheden, når Storebror gifter sig med sødeste Marianne
  2. At fejre min dejlige svigermors 70-års fødselsdag til en skøn frokost
  3. At holde en masse fridage med familien pga. forårets helligdage
  4. At sove længe og slappe af med familien pga. ovenstående fridage
  5. At se Vanessa gæsteoptræde i et cirkus (som hulahopper)
  6. At spise verdens bedste sandwich/pizza i solskinsvejret på kajen i Skovshoved Havn (det er faktisk gået hen og blevet en hel familietradition. SÅ hyggeligt)
  7. At komme i gang med at gøre vores pool sommerklar – og haven sommerhyggelig
  8. At få set serien “Banshee” færdigt
  9. At arbejde videre med Vanessas rodegen, både på sit værelse og i sin skoletaske (måske kommer det punkt til at stå på mine lister i mange måneder endnu…)

***
Jennie Tronier

One thought on “Hvad glæder jeg mig til i maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.