Dagens outfit nr. 4: Berlin

Jeg er desværre stadig ikke særlig god til at få taget billeder af mig selv og dermed mit outfit. Det føles stadig forkert og selvcentreret at bede andre om at tage et billede af mig, og når det så endelig sker, er smilet måske lidt forkert eller jeg står lidt for akavet. Helt scenevant bliver jeg vist aldrig, men jeg øver mig gerne videre.

Fra vores tur i Berlin har jeg derfor heller ikke mange billeder af mig selv, hvor jeg står alene. Der er flere billeder af mig, hvor jeg står sammen med vores venner, men de har jo ikke nødvendigvis lyst til at ende på min blog, så her kommer de få billeder af mig alene fra turen:

På afrejsedagen havde jeg valgt et par løse joggingbukser fra Zara, en lysegrå bluse med sølvtråde fra Zara, en strikhue fra H&M og et par Timberlandstøvler (lånt af Savannah, som bruger større str. end mig). Jeg leger stærk mand for at holde varmen.

På vores første aften havde vi hjemmefra bestilt bord på restaurant Bocca di Bacco i Friedrichstrasse. Det er en finere italiensk restaurant, så jeg valgte at tage en “skind” elastiknederdel på fra Saint Tropez, en langærmet sort bodystocking fra Zara og et par brune støvletter fra Aldo. I ørene havde jeg mine Flower Hoop Gold Light Blue fra Anne Black.

Morgenmaden på vores første fulde dag i Berlin indtog vi på restaurant Dressler på Unter den Linden. Jeg havde til dagen valgt at iføre mig et par nålestribede habitbukser fra Saint Tropez og en lysegrå fintstrikket trøje fra Gina Tricot. Jeg var lidt træt ovenpå aftenens strabadser, men ikke mere end en kop kaffe kunne klare.

På vores sidste aften havde vi hjemmefra bestilt bord på Grill Royal i Friedrichstrasse. Det er en lidt finere bøfrestaurant, så jeg valgte at tage en sort pencilnederdel på fra InWear sammen med en lysegrå bouclébluse fra Zara. På fødderne havde jeg mine sorte skindstøvler fra Esprit, så jeg kunne holde ud af gå byen tynd efter maden.

Billedet her er foreviget på vores hotel Westin Grand foran det 30 m høje atrium.

Om aftenen, når vi skulle ud og spise, havde jeg min lange hvide uldjakke på fra Baum und Pferdgarten.

På sidstedagen inden hjemrejse spiste vi først en god morgenmad på restaurant Kaefer på toppen af parlamentsbygningen Reichstag, før vi sprang på en turistbus og bl.a. kørte ud forbi East Side Gallery. Her havde jeg valgt et par sorte jeans fra Zara, en hvid skjortebluse med sølvmønster fra Zara (som man kan se på billedet ovenover dette), min varme Salomon jakke, en strikhue fra H&M, og mine sorte læderstøvler fra Esprit. Tasken er til mit kamera.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.