Filmen “Mission: Impossible Rogue Nation” – nr. 5 af slagsen

mission-impossible-rogue-nation-2015-frenc-front-cover-213936

Mission Impossible-filmene med Tom Cruise i hovedrollen er altid et godt bud på en god underholdningsfilm, hvis man spørger mig. Men jeg var dog alligevel lidt spændt på denne nr. 5 af slagsen, da jeg tænkte om 53-årig Tom Cruise kunne blive for gammel til at være actionhelt.

Filmen handler igen om agenten Ethan Hunt (Tom Cruise), som arbejder for det tophemmelige IMF (Impossible Missions Force). Denne gang beslutter CIA med Alan Hunley (Alec Baldwin) i spidsen at opløse specialenheden, da de ikke bryder sig om deres arbejdsmetoder, samtidig med at den internationale forbryderiske organisation Syndikatet vælger at eliminere IMF´s agenter en efter en.
For både at redde sit eget liv samt sin arbejdsplads, må Ethan Hunt igen ud i en actionfyldt kamp, hvor han igen må bede om hjælp fra Benji Dunn (Simon Pegg) og Luther Stickell (Ving Rhames).

Jeg synes, at filmen er mindst lige så god som de fire forrige af slagsen, og selvom man til tider godt kan se, at Tom Cruise er blevet nogle år ældre, gør det intet ved filmen og dens handling.
Jeg følte mig i hvert fald rigtig godt underholdt hele vejen igennem, så jeg kan kun anbefale at andre ser den.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.