Dagens outfits nr. 5: Sommerferie

Så er der igen gået en del tid, hvor jeg ikke har fået lavet indlæg omkring mine outfits af den simple grund, at jeg simpelthen ikke har billederne. Der er sjældent en grund til at tage et billede af mig og da det oftest er mig som går med et kamera, og jeg ikke er for god til at spørge de andre om et billede af mig, ender det altid med, at være ungerne som optræder på stort set alle vores billeder.

Jeg har dog kunne samle nedenstående billeder af mig fra vores road trip gennem Europa:

På vores første overnatning på turen ville Vanessa gerne tage et billede af mig foran hotellets fine roser og den smukke solnedgang. Det blev lidt rystet, men man kan da godt se, at det er mig. Jeg havde et par halvlange sorte habitshorts på fra Still Me og en hvid skjortebluse fra Wolf & Whistle. På fødderne har jeg mine sorte Birkenstock-sandaler, som jeg stort set lever i her om sommeren.

I Alsace var vi ude og se fæstningsbyen Neuf-Brisach. Her havde jeg en blåstribet kjole på fra Baum und Pferdgarten og mine sædvanlige Birkenstock-sandaler. Solbrillerne er fra Ray-Ban.

I Colmar i Alsace havde jeg en rød t´shirt med åbne ærmer på fra Gina Tricot og et par halvlange cowboyshorts fra Object. I ørene havde jeg mine nuværende yndlingsøreringe Beautiful World fra byBiehl.

Vanessa havde et par smækbukser og en hvid stropbluse, begge fra H&M, mens Savannah havde et par sorte shorts og en hvid blondebluse, også fra H&M.

I Nice havde jeg en hvid off-shoulder bluse på fra Gina Tricot og en nålestribet elastiknederdel fra Vila.

I Monaco stod jeg en dag tidligt op og gik en tur op til kongeslottet. Der var temmelig varmt, så jeg havde en sort stropbluse på fra H&M samt en hvid halvlang flæsenederdel på fra Vero Moda. Over skulderen havde jeg lånt Savannahs taske fra H&M. Der gik ikke lang tid før jeg alligevel svedte gevaldigt.

Ved Gardasøen sad jeg en aften og ventede ved poolen, mens ungerne badede. Her havde jeg en hvid stropbluse på fra H&M og en blå- og hvidmønstret kort flæsenederdel fra L.O.G.G. H&M.

På turens sidste dag tog Hr. Jørgensen et billede af mig, mens jeg sad og grinte over et eller andet. Her havde jeg en hvid off-shoulder bluse på fra Gina Tricot og et par halvlange cowboyshorts fra Object. Begge båret tidligere på turen også. Og selvfølgelig mine Birkenstock-sandaler.

Nu må jeg hellere øve mig lidt på at få taget lidt flere billeder af mig selv til denne slags indlæg, for det er egentlig også lidt sjovt for mig selv at se tilbage på. Hvad siger I, er I gode til at få taget billeder af jer selv?

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.