Vores årlige sommer/shoppingtur i Hovedstaden + Illum Rooftop

img_5779

I dag har jeg været i København med ungerne. Det er en af de traditioner i familien, som ungerne efterspørger mest, og det er faktisk også ret hyggeligt. Bare mig og dem, Hr. Jørgensen gider nemlig ikke sådan noget.

Vi plejer at tage hjemmefra ved 9-tiden (i år tog vi bilen pga. sporarbejde, men ellers plejer vi at tage toget derind), og dagen går så kun ud på at hygge og shoppe på/nær Strøget. Vi plejer at give ungerne et beløb hver til at shoppe for og resten har de selv sparet sammen i månederne op til.

fotos-til-blog-003

Maden i løbet af dagen er jo også vigtig. Det indebærer enten et smut forbi Lagkagehuset, Shawarma Grill House, en isbutik, Starbucks, en af pandekageboderne eller et andet hyggeligt sted. Ofte ender det med et smut forbi flere af stederne. I år faldt valget på Illum Rooftop og det var bestemt ikke en dårlig beslutning.

fotos-til-blog

Butikkerne der bliver besøgt er mange. Vanessa går mest efter BR og Zara, Savannah går efter alle tøjbutikker, hvor hun kan passe deres tøj (hun er begyndt at kunne passe str. XS/S, så det er MANGE butikker), og Max går mest efter tøj-/skobutikker som ikke findes i vores nærmiljø, fx Zara, Illum og Abercrombie & Fitch.

Dertil var der også Pokemon Go-jagten at tage sig af i år, så der har været rigeligt at se til 🙂

***
Jennie Tronier

img_5784

img_5777

img_5786

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.