Ungernes yndlings dessert: Frugtsalat

IMG_4935

Hver gang ungerne får lov til at vælge menuens dessert, falder valget næsten altid på frugtsalat. Det har derfor resulteret i, at vi de sidste mange gange til diverse familiefester har serveret frugt med råcreme og hakket chokolade – også til fødselsdagen i lørdags.

Råcreme (8 personer)

  • 4 æggeblommer
  • 4 spsk flormelis
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1/2 liter piskefløde

Først piskes fløden let. Den må ikke være for pisket.
Derefter laver du æggesnapsen af resten af ingredienserne, som skal være hvid og lind.
Til sidst vender du forsigtigt de to ting sammen, og råcremen er færdig.

Den kan sagtens laves nogle timer før servering, bare den stilles koldt, hvilket er med til at gøre den til en let dessert.
Vi serverer råcremen sammen med forskelligt skåret frugt og pynter med chokolade for oven. Det smager himmelsk.

***
Jennie Tronier

IMG_4936

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.