Tredje stop på vores sommertur: Taimi camping i Massa, Italien

img_5664

Vi vidste jo ikke helt hvor vi skulle hen i Italien, men vi ville rigtig gerne opleve den italienske riviera igen, så der satte vi kursen mod. Efter ca. 550 km endte vi i byen Massa, som ligger mellem Lido di Camaiore, hvor vi var for nogle år siden, og området Cinque Terre, som vi gerne ville opleve.

Vi havde på vejen forhåndsbooket en anden campingplads i byen Massa, men da vi kom frem levede den slet ikke op til vores forventninger. Der var ingen pool og stemningen virkede lidt sigøjneragtig med presseningshuse, en masse larm og nogle meget små pladser, så i stedet fandt vi Taimi camping, som var helt nybygget og mere os.

Pladsen er en 4 stjernet lille campingplads med en meget fin toilet- og køkkenbygning, en lækker swimmingpool, venligt og servicemindet personale og en god bar/restaurant. Pladsen ligger tæt på stranden, som dog på denne strækning ikke er særlig god pga. sten og alger. Vi gav i alt 2310 d.kr. for 5 nætter, hvilket vil sige ca. 460 d.kr./nat, så det var bestemt til at overskue.

img_5680-1

fotos-til-blog-003

img_5850

**Eftermiddagssnack for børn og voksne**

img_5838

fotos-til-blog

**Vi spiste et par gange på pladsens restaurant, og det var virkelig godt**

fotos-til-blog-004

Selve byen Massa er desværre ikke noget at skrive om. Det er et område hvor italienerne selv holder ferie, men der mangler stemning, hvis man spørger mig. Der er kun et fåtal af butikker i byen, isbutikker så vi kun to af, der er ingen hyggelig strandpromenade, og hyggelige restauranter skal man lede længe efter. Man kan dog køre både op og ned ad kysten for at finde den stemning, som vi manglede.

Vi blev i byen i 5 dage og kørte der fra rundt til de ting vi gerne ville opleve.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.