Torvehallerne

I søndags fik vi endelig taget os sammen. Jeg har igennem længere tid gået og plaget min mand om at tage med mig i Torvehallerne. Jeg havde nemlig aldrig været der, men hørt så meget godt om stedet, så jeg tænkte, at det da klart måtte være stedet for en kærestedate med Manden Min.

Vi er egentlig ret gode til at gøre nogle ting sammen, bare ham og mig, men ofte bliver det til ture i vores nærområde eller måske en længere køretur ud i det blå, hvor vi bare snakker og drikker kaffe. Denne søndag endte turen dog endelig i Torvehallerne. Alle ungerne havde aftaler, så da vejret var godt, blev vi enige om en frokost et sted i København, hvorfor Torvehallerne var et oplagt valg.

Der var egentlig ikke så mange mennesker, som man kunne frygte, så vi havde god plads til at se os lidt omkring. Frokostvalget faldt på sushi, hvorefter vi købte en coffee-to-go, som vi drak, imens vi så resten af de to haller. Faktisk kunne vi have købt os ret fattige derinde. Der er jo seriøst mange lækre ting, både af madvare, drikkevare, køkkenting og fine blomster, men vi holdt os i skindet – og slog i stedet vejen forbi Lagkagehuset efter en lille kage til eftermiddagskaffen. Det var jo søndag ik!

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.