Starten på et nyt liv – eller bare sådan vægtmæssigt i hvert fald

I ved sådan noget ferie er jo fantastisk. Man nyder livet med dertilhørende god mad, kolde øl, is, en aftensnack, kold hvidvin, lidt ekstra god kaffe osv. Det er jo kun sommerferie én gang om året ik (som i øvrigt bliver sagt flere gange om dagen) og sådan kører det dag efter dag.
Men Men Men. Nu må det stoppe og nye tider skal til. Bum.

Jeg har igennem det sidste halve år taget 2-3 kg på og her på vores tur taget yderligere 1-2 kg på, og det går jo ikke. Jeg ender jo med at skulle have helt ny garderobe og det går jo slet ikke, så fra i dag er det slut. Nu skal jeg seriøst i gang med mit løberi og tænke lidt mere over hvad jeg kommer i munden.

Planen er at løbe 2-3 gange om ugen, måske mere, hvor jeg starter med små løbeture, så min gennemsnitstid kan blive sat lidt i vejret, og derefter udvide til lidt længere ture. Og samtidig prøve helt at skrotte alle former for sukker, hvidt brød, kartofler, ris, pasta og ikke mindst kalorieholdige drikke.

Det lyder jo ikke så svært vel, så det må jeg kunne overkomme 🙂

Min vægt er lige p.t. 64,3 kg (indsæt selv den der emoji-abe som holder sig for øjnene. I skam!), så jeg prøver at lave lidt opdateringer på #MitNyeLiv om nogle uger, hvor det med kiloene forhåbentlig har rykket sig en del. Men nu må jeg videre. Løbeskoene venter.

***
Jennie Tronier

One thought on “Starten på et nyt liv – eller bare sådan vægtmæssigt i hvert fald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.