Sønnen træder ind i hans 16. år

*Max 2 år, 11 år og 15 år*

Så kom dagen for Max 16-års fødselsdag.

Jeg ved, at han har glædet sig, men det er alligevel ikke helt, som da han var mindre. Dengang handlede alt om alle de forventninger han havde til gaver. Nu ønsker han sig kun penge. Dengang måtte jeg også meget gerne bage boller og lave varm kakao til efter skole. Nu må jeg hellere lade være. Dengang spurgte han altid om hans yndlingsmad til morgenmad og hvad/hvor vi skulle spise til aftensmad. Nu har han planlagt at tage på arbejde i stedet.

Egentlig tror jeg, at fødselsdagen i år handler mere om de 16 år, altså tallet 16, end om selve det at have fødselsdag. Af en eller anden grund betyder det åbenbart alverden at runde de 16 år. Det kan jeg ikke helt huske fra min egen ungdom. Dengang var det 18 år det hele handlede om, husker jeg, men måske jeg bare ikke kan huske det.

Sjovt nok ligegyldigt hvilket tal mine børn runder, får det altid mig til at tænke tilbage til “engang”. Alle de minder man har sammen som familie og så hurtigt tiden forsvinder mellem fingrene på én. Det er lidt sjovt (nogle gange vil jeg sige skræmmende) at tænke på.

Tillykke med fødselsdagen, min skat. For mig vil du altid være min lille dreng ❤️
Jeg håber, at du får den bedste dag, selvom meget i år står i mit tegn pga. min runde dag.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.