Slankekuren #MitNyeLiv part 3

Nu har jeg været i gang med #MitNyeLiv i lidt over to måneder, så jeg tænker derfor at lave en lille opdatering.

Kostmæssigt går det for det meste rigtig fint, men jeg lever stadig under mottoet alt med måde. Jeg prøver at holde mig fra sukker, lyst brød og alt for meget fedt, men jeg vil stadig have lov til at leve livet med lidt lækkerier engang imellem, så her kunne der sagtens strammes lidt op, hvis jeg lystede.

Løberiet går også fint, omend det også her sagtens kunne gå bedre. Jeg prøver at løbe 2-4 gange om ugen og er nu oppe på gennemsnitligt 3,5 km med en gennemsnitstid på 6,35 min./km, men skæbnen er lidt imod mig, synes jeg. Hver gang jeg føler, at nu kører det for mig, tiden bliver markant bedre og turen bliver nemmere og nemmere at overkomme, sker der et eller andet som gør, at jeg ikke kan løbe i nogle dage/uger. Som da jeg var på Grønland med mit arbejde eller da jeg lagde mig med feber. Men på et tidspunkt lykkes det mig forhåbentlig at kunne løbe en tur hver 2. dag, for det ville klart rykke ved noget.

Så alt i alt kunne det både gå dårligere og bedre, men jeg kæmper videre – det skal nok lykkedes for mig på et tidspunkt.
Vægten er p.t. 63,5 kg.

***
Jennie Tronier

One thought on “Slankekuren #MitNyeLiv part 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.