Shopping i Grønland

img_6416

Da jeg var i Grønland, havde jeg lovet ungerne at købe en ting med hjem til dem, så vi travede gaderne tynde i Nuuk for at finde et eller andet af interesse.

Vi var både forbi shoppingcenteret Nuuk Center, forbi de små turistshops og forbi alle de tøjbutikker vi så i byen. Udvalget af diverse uld- og skindvariationer var stort, men til sidst faldt valget på et par uldarmbånd med små hvide perler + et kaninskind til tøserne samt en halskrave + en nøglering med en tupilak til Max.
Det var heldigvis alt sammen et hit.

Jeg har dog lovet mig selv at næste gang jeg kommer til Grønland skal jeg købe en skindtaske med hjem samt et par uldstrikhandsker. De var nemlig virkelig lækre, men også lidt dyre.

img_6213

img_6214

img_6212

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.