September highlights

Nu er endnu en måned gået og vi nærmer os med hastige skridt både vinter, jul og bloggens 1 års fødselsdag.

September har på mange måneder været en af de rigtig gode måneder for mig. Sommervejret viste sig endelig fra sin allerbedste side, og både oplevelsesmæssigt, arbejdsmæssigt og socialt spillede det hele helt perfekt sammen. Højdepunktet for mig i denne måned har helt sikkert været min tur til Grønland. Den smukke ø har igennem hele mit liv været en af de helt store drømmedestinationer og mine forventninger blev helt sikkert indfriet. Der var så smukt, så smukt, så jeg allerede nu drømmer om at komme tilbage – forhåbentlig med både mand og børn.

Derudover har vi brugt måneden på hyggelige familie- og vennemiddage, et super fint arrangement Race the Money, tre stk. festlige fødselsdage i omgangskredsen, lidt løberi, at få bygget hegn i vores indkørsel, en masse kortspil om onsdagen, et par afslappende mig-fridage og tid til både læseri og seriekiggeri.

img_5963**Vi savner dig for evigt**

img_6207**Jeg MÅ tilbage én dag**

img_6560**Stolperne er skåret af nu, og det er blevet så fint**

img_6599**En smuk solnedgang fra vores stuevindue**

Nu vil jeg nå at lægge mig lidt på sofaen før vi er inviteret til arrangement på Brøndby stadion (#sponsoreret) med de to største unger og Manden Min – Lillerøv gider ikke 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.