Road trip 2017; den endelige rute

Vi kom i går hjem fra den skønneste sommerferie gennem Europa; et road trip gennem seks forskellige lande med overnatning i de fire.

Før vi kørte hjemmefra, vidste vi ikke meget andet end, at vi skulle forbi Nice, da Max havde en flybillet dertil. Han ville, som sidste år, gerne være nogle dage alene hjemme, men ønskede alligevel også at komme lidt væk sammen med os. Løsningen blev derfor, at han var alene hjemme de første fem dage, hvor han kunne hygge sig med kammeraterne, og derefter fløj ned til os i Frankrig. Valget faldt på Nice, fordi det var der de billige flybilletter var på købsdagen.

Jeg havde hjemmefra læst en del om Alsace i Frankrig (hvor vi aldrig har været før) og lidt om den franske riviera (som vi har besøgt tidligere), men derudover aftalte vi at se tiden an i forhold til vejr og gode tilbud omkring hoteller. Vi håbede dog også på lidt Italien, da deres mad og venlige mennesker tiltaler os meget.

Egentlig var planen, at vi skulle afsted med vores campingvogn, men da tiden nærmede sig, faldt valget i stedet på et almindeligt hotel-road trip, hvor vi ville bestille last minut-hoteller gennem Hotels.com alt afhængig af hvilke lande/områder vi ønskede at besøge. Vi orkede denne gang ikke at slæbe campingvognen med, selvom der bestemt også er en masse hygge forenet med campinglivet.

Den overordnede rute endte derfor som nedenstående, men det tænker jeg at fortælle mere om det næste stykke tid, hvor jeg vil dele indlæggene op i vores forskellige stop.

Jeg havde hjemmefra bagt en stor portion pølsehorn samt lidt kanelsnurre, og i Tysklands grænsebutik købte vi tre rammer sodavand (danskvand, Cola og Fanta) samt et par kasser Capri Sonne-juice, så vi havde lidt til køreturene. Drikkevarerne holdt næsten hele turen, mens bagværket var væk indenfor det første døgn. Kaffen købte vi løbende på de forskellige stops vi gjorde os.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.