Restaurant Trattoria Fiat på Kongens Nytorv

I går var vi på restaurant Trattoria Fiat i København. Vi havde besluttet for et par uger siden, at vi ville slå de tre marts-fødselsdage sammen og fejre dem på én gang på en restaurant. Valget faldt denne gang på den italienske restaurant Fiat.

Da vi ankom var vores bord ikke klar til os endnu, hvorfor vi i stedet satte os i baren og fik et glas hvidvin. Ungerne spiste små snacks. Efter en lille halv time blev vi fulgt ned i kælderen, hvor vores bord endelig var klart. Vores tjener præsenterede os for menuen og var meget sød og venlig overfor ungerne også.

Til forret delte Max og jeg en carpaccio, mens Hr. Jørgensen spiste en tartar. Til hovedret spiste tøserne pizza, Hr. Jørgensen en fiorentina-bøf, Max lam og jeg ravioli. Dertil drak vi vin, sodavand og vand.
Desværre havde Vanessa det ikke særlig godt, og vi var egentlig ikke helt så begejstret for mad og stemning, så vi valgte at droppe både dessert og kaffe for at køre hjem i stedet.

Hvad der helt præcist var galt med oplevelsen er lidt svært at sige. Måske er den en sammenblanding af flere ting: Der var virkelig mange mennesker og selvom vi ikke decideret sad på nakken af hinanden, var man aldrig i tvivl om trængslen derinde. Maden smagte godt, men manglede den der prik over i´et, hvor man ikke kan få armene ned af begejstring. Og den hyggelige, særlige stemning som italienere ellers er så gode til, udeblev.

Praktisk information:

  • Italiensk restaurant i København
  • Adresse Kongens Nytorv 18, 1050 København K
  • Forretter fra 95 kr. til 165 kr.
  • Hovedretter fra 115 kr. til 348 kr.
  • Desserter fra 40 kr. til 175 kr.
  • God service (dog mangler der lidt hygge og charme)
  • Plads til at sidde både ude og inde

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.