Restaurant Madklubben Steak

IMG_5514

I går var Hr. Jørgensen og jeg i byen med nogle venner.
Vi havde bestilt bord på Madklubben Steak, og det var bestemt ikke uheldigt for os. Sidste sommer var vi også derinde, hvor de havde afskaffet deres menuer for x-antal kroner, men dette var kommet retur denne gang.
Vi fik plads nedenunder på et langt bord og havde vores egen tjener, en frisk og hjælpsom fyr. Vi havde mulighed for at vælge mellem en forret, en hovedret, en tilbehør, en sauce og en dessert til 300 kr./personer.

Af forretter var der laks, kalvetartar, kold grønærtesuppe, cæsarsalat, hvide asparges og blæksprutte.

Af hovedretter var der striploin 250 g, rib-eye 350 g (merpris på 75 kr.), cyvette 400 g, mørbrad 275 g (merpris på 50 kr.), pighvad 300 g (merpris på 50 kr.) og hummer 500 g (merpris på 100 kr.)

Af tilbehør var der fritter, løgringe, salat, cæsarsalat, tomatsalat, grillet majs, kartoffelkompot, grønne asparges og hvidløgstoast. Ønskes mere end én merpris på 35 kr/stk.

Af saucer var der bearnaise, bordelaise, steak-sauce, sauce verte, sauce oriental og jomfruhummer-bearnaise.

Af desserter var der rødgrød med sommerbær og hvid chokolade, sundae ice og ymerfromage.

Jeg valgte en blæksprutte til forret, en striploin til hovedret og en sundae ice til dessert. Vi valgte alle lidt forskelligt at tilbehør og saucer, så vi kunne smage lidt forskelligt. Og det smagte virkelig godt, blev vi enige om, især til prisen. Så det kan klart anbefales, hvis nogle skulle have lyst til den slags.

Praktisk information:

  • Steak house
  • Pæne og rene lokaler
  • Rigtig god mad til prisen
  • Adresse: Pilestræde 23, 1112 København K

***
Jennie Tronier

Fotos til blog

One thought on “Restaurant Madklubben Steak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.