Race the Money

img_6093

Vi har i dag været inviteret med til finalen i Race the Money på Refshaleøen, og det har været super godt.

Fire kendte danskere (Uffe Holm, Dar Salim, Claus Elming og Lene Nystrøm) har i samarbejde med Santander kæmpet om at rejse flest penge til hver deres ide. På finaledagen ville Formel 1-køreren Kimi Räikkönen fra Ferrari blive fløjet ind med helikopter for at køre ræs mod deltagerne, og vi var inviteret med på første parket. Da både Hr. Jørgensen og jeg begge i rigtig mange år har været Formel 1-tossede var det bestemt ikke til at sige nej til.

Det var virkelig et godt arrangement. Der var både stillet en masse hyggelige mad- og drikkeboder op, der var forskellige hoppeborge og andre forlystelser som børn kunne prøve og der var mulighed for at se en masse race. Samt vejret var helt perfekt. Det hele lige i vores ånd!

Kimi Räikkönen landede med helikopter på Refshaleøen, hvorefter han kørte hver af de fire deltagere en (hurtig) tur i en Ferraribil. Derefter kørte han en masse race i gokarts. Først mod en masse sponsorer (hvor han vandt stort), så mod de unge talenter (hvor Noah Watt vandt og Kimi kom nr. 2) og til sidst mod de fire deltagere (hvor Kimi også vandt et overraskende tæt løb).

Uffe Holm endte med at løbe af med den samlede sejr om flest indsamlede penge, nr. 2 blev Dar Salim, nr. 3 blev Claus Elming og til sidst Lene Nystrøm, som var skadet og ikke selv kunne køre gokartløbet.

Vi hyggede os alle sammen og stiller bestemt gerne op som tilskuer en anden gang, hvis chancen skulle tilbyde sig.

img_6025**Kimi Räikkönen lander med helikopter**

img_6058**Der køres race**

img_6014**Stegen og Dellen-boden med fantastiske flæskestegsandwichs**

img_6099**Autografskrivning helt tæt på**

fotos-til-blog**Vanessa med sin Kimi-autograf og sin signerede Ferrarikasket samt “med ham fra fjernsynet”**

***
Jennie Tronier

One thought on “Race the Money

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.