Postkort fra Como

I går formiddags kom vi hjem fra vores ret spontane tur til den smukke italienske sø Como.
Sidste fredag sad vi sammen med nogle venner og snakkede om hvad vi skulle foretage os i vores sidste uge af sommerferien. De havde sidste år været ved Como-søen og da vi gik ind og kiggede på det, så det så lækkert ud, at vi ret hurtigt blev enige om at booke og køre afsted. Vi vidste godt, at det kun blev for 4 dage, så det var noget med at køre derned om natten, have tre fulde dage dernede og så køre hjem igen om natten. Desværre kunne Max ikke tage med, da han ikke kunne få taget hans vagt på arbejdet med få dages varighed, så det blev kun fire af os der kørte afsted, men HOLD NU OP et lækkert sted. Vi må klart tilbage ‘en dag!

Vi boede i byen Griante på Hotel Britannia Excelsior, som er et 3-stjernet hotel med både poolområde ved søbredden og med den fineste udsigt over Como og byen Bellagio. Hotellet var ret slidt og fyldt med alt for mange mennesker, men beliggenheden er virkelig fantastisk.

Morgenmaden spiste vi på hotellet (som desværre ikke var særlig interessant, så det behøver man ikke bestille, hvis man spørger mig), men både frokost og aftensmad spiste vi på forskellige restauranter – og det hele var virkelig godt og anbefalelsesværdigt, så måske jeg skal lave et særskilt indlæg omkring alle de gode steder.

For en mindre sjat penge, kunne man sejle med en færge til nogle af de andre byer ved søens bred. Vi sejlede den ene aften over til Bellagio, hvor der virkelig var skønt og hvor vi smagte nogle virkelig gode pizzaer som er røget ind på vores top 3-liste over bedste pizzaer nogensinde.

På den sidste dag dernede besluttede vi os for at leje en lille båd. Vi havde den i 7 timer, hvor vi sejlede rundt og så på nogle af alle de skønne huse, badede i det dejlige vand, alle fire fik lov til at styre, og vi sejlede ind to forskellige steder og spiste mad. Det var virkelig, virkelig godt. Som tøserne sagde “den bedste ferieoplevelse vi nogensinde har fået”. Måske jeg også skal skrive lidt mere omkring den oplevelse i et andet indlæg?

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.