Postkort fra Bornholm

Vi er lige kommet hjem fra den skønneste uge på Bornholm.
Jeg tænker derfor at lave et par indlæg omkring seværdigheder og spisesteder på øen, men før det, er her lidt små glimt fra vores tur:

*Det smukke syn der møder én, når man sejler ind i Rønne havn*

*Vores sommerhus i Øster Sømarken*

*Vi prøvede så mange af røgerierne på øen som muligt – og helst med en Svaneke øl on the side*

*Max og hans kæreste fløj over til os nogle af dagene*

*Den gamle bro i Arnager er et imponerende syn*

*Hver morgen gik vi ned til bagerbilen ved Bakka Røgeri og hentede morgenbrød, før vi indtog vores næringsfulde måltid – nogle dage mere sundt end andre*

*Et slag minigolf blev det også til – og vi blev kun “lidt” uvenner denne gang #konkurrencemenneskertilfingerspidserne*

Jeg kan kun anbefale alle at tage til Bornholm. Selvom vejret ikke altid er +30 grader er der virkelig skønt, smukt, hyggeligt og anbefalelsesværdigt alligevel. Øen indeholder så mange historiske, kulturelle og hyggelige steder, så selvom denne tur vist var vores nr. fire indenfor de sidste 10 år og øen bestemt ikke er særlig stor, føler vi stadig, at vi sagtens kan bruge tid derovre.

Nu vil jeg tage et smut til Malmø med min mand. Han skal over og arbejde nogle timer, så jeg tænker at tage med ham og måske gå en tur eller bare sætte mig et sted og læse lidt i min bog. Bagefter får vi forhåbentlig tid til at spise en frokost sammen før turen går hjemad igen. Ungerne har alligevel nok i deres værelser og computere i disse dage, hvor de har tilbragt en hel uge med os kedelige forældre #ivedteenagerlivet.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.