Nye børneværelser

Som jeg fortalte om forleden dag i dette indlæg har vi siden jul gjort en indsats for at få alle tre børneværelser fine og ekstra hyggelige. Ungerne havde ønsket sig en masse nye ting til deres værelser i julegave, så vi har nu flyttet om, hængt ting op på væggene, malet og gjort fint i flere uger.

Fotos til blog

IMG_4355, kopi 2

På Max´værelse er der kommet nye lamper, både en sengelampe og en bordlampe, ny kontorstol, et skuffemodul under skrivebordet med en LED-stribe, sat fjernsynet op på væggen samt fået orden på hans medaljer samt “våben”.

Fotos til blog-001

IMG_4362, kopi 2

På Savannahs værelse er der kommet nye lamper, både en sengelampe og en bordlampe, ny kontorstol, nyt sengetæppe med en masse fine puder, lavet orden på hendes medaljer samt oprettet et “sminkebord”.

IMG_20160205_152148

IMG_20160205_152200

På Vanessas værelse er der kommet klædeskab (i stedet for tidligere kommoder) og skrivebord, samt flyttet om på møblerne, så der er mere gulvplads. Hun har også fået et lille skuffemodul til noget af hendes legetøj, en discokugle i loftet samt fået malet vægge. Vi mangler dog stadig at få hængt hendes fjernsyn op, en knagerække samt nogle billeder, før det er helt færdigt.

Det er alt sammen blevet så fint, og ungerne er glade 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.