Mor-datter dag

I går blev der endelig mulighed for en mor-datter dag med Vanessa. Hun har spurgt i ugevis, hvornår det kunne lade sig gøre, og i går da hun kom tidligere hjem fra skole, og jeg arbejdede hjemme, men systemerne kørte meget langsomt, besluttede jeg mig for at lukke tidligere ned og tage afsted med lillepigen.
Princippet mor-datter dag startede for nok 3-4 år siden, da Savannah en dag spurgte om hun ikke måtte få en alenedag med mig, hvor vi kunne gå i forretninger, evt. shoppe lidt, og måske spise en frokost sammen. I ved sådan en dag, hvor hun, uden at dele sin mor med nogle andre, bare kunne blive forkælet. Og det syntes jeg jo kun lød som en super hyggelig ide.
Derfor har jeg siden dengang haft en mor-datter dag 1-2 gange årligt med begge mine tøser. Max har ikke på samme måde ønsket det samme princip, så når det har handlet om ham, har det ofte været sammen med begge hans forældre eller sammen med tøserne også. Måske nåede han at blive for gammel til den slags alenedage med mor, for det havde vi egentlig da han var yngre, men alligevel ikke helt på samme måde.

Nåh men, i går var missionen at finde noget fint tøj, som Lillerøv kan have på til hendes storesøsters konfirmation i slutningen af april. Vi tog derfor i Fields, hvor hun allerede i første butik, som var Magasin, fandt både tøj, sko og en lille taske. Hun prøvede det og alt var lige efter hendes ønske, så det røg i indkøbsposerne.
Bagefter gik vi rundt og prøvede at finde tøj til mig til samme lejlighed, men det gik mindre godt. For det første var jeg i tvivl om det skulle være et jakkesæt eller en kjole, og hvis det skulle være en kjole, om den skulle være langærmet og stå for sig selv eller kortærmet og kombineres med en blazer. Alt hvad vi kiggede på faldt ikke i rigtig god jord hos mig. Enten var farven forkert, stoffet forkert, pasformen forkert eller prisen forkert, så til sidst gav vi op. Kender I de dage, hvor man egentlig har lyst og penge til at købe en masse, men det hele alligevel er lidt forkert?
Inden vi kørte hjem fik Vanessa valget mellem en frokost eller en is – og hun valgte en STOR is 🙂

Super hyggelig dag med min lille pige, hvor vi fik grinet og snakket bare os to.

***
Jennie Tronier

One thought on “Mor-datter dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.