Mine highlights i oktober

Et lille tilbageblik på måneden der gik for os er altid hyggeligt. For mig i hvert fald. På den måde får jeg lige gennemgået kamerarullen for hele måneden og genoplevet nogle af alle månedens oplevelser.

I oktober er det både blevet til en masse hygge i campingvognen, en cykeltur på Feddet, en del kastanjedyr (det er så lang tid siden jeg sidst har bygget kastanjedyr, at vi måtte google processen…), nedpakning af vores “sommerhus”, den skønneste tøsetur i det københavnske byliv og en del arbejde.

*Formiddagssnack med kaffe og french toast er altid lykken, især når sønnen står for madlavningen*

*Eftermiddagshygge i campingvognen*

*Kastanjedyr in the making*

*Cykeltur på Feddet*

*Nedpakning af “sommerhuset”, hvor alt blev vasket ned og pakket sammen*

*Den bedste græskarkage jeg nogensinde har smagt*

*Arbejde, arbejde, arbejde*

*Pas på! Forstadstøserne indtager det københavnske natteliv*

*Min Bullet Journal bruges stadig hver dag*

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.