Mine highlights i november

De her indlæg, hvor jeg ser tilbage på måneden der gik, er altid super hyggelige for mig. Selvom november faktisk ikke har været så rig på fotogene oplevelser, så kan jeg stadig bruge alt for lang tid på at gennemgå mine billeder, hvor jeg smiler, griner og siger nååhhh, mens jeg oplever det hele lidt én gang til.
Det er knageme fornøjeligt, synes jeg 🙂

*Mine tøser lavede deres egen photoshoot en aften*

*Det er blevet til en del kopper kaffe, god mad og fx pandekager i løbet af måneden*

*Jeg var med i ugebladet Hendes Verden i november, hvor jeg var blevet interviewet omkring mine julekort*

*Flere og flere blade falder af træerne*

*Månedens photoshoot foregik i den smukke gamle by i Dragør*

Nu venter en masse nye oplevelser i årets eneste julemåned og alle husets små nisser storglæder sig…

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.