Mine highlights i juli

Jeg elsker disse indlæg, hvor jeg ser tilbage på måneden der er gået – for mig er det lidt som at opleve det hele lidt igen – for hvad har jeg egentlig oplevet i måneden der gik; juli måned?

Vi har fejret vores 10 års bryllupsdag, vi har været på den skønneste bilferie igennem Europa, vi har fejret Savannahs indtræden i teenageårene (festen venter vi lidt med), vi har fået styr på vores have ved at klippe hækken og plante lidt ekstra krukker, vi har haft en fornøjelig dag på Bakken med tøserne, jeg har været på biblioteket og lånt en masse bøger, og jeg har været på Københavnertur med ungerne.

Den skønneste sommerferie gennem Europa:
Først midttyskland, så Alsace i Frankrig og den franske riviera, Monaco, Italien og et smut forbi storbyen Berlin på vej tilbage.

Sjov og spas i elevatoren i KaDeWe i Berlin, vores sidste stop på turen

Hjemme igen var der skiftevis regn og en smule sol, så det blev mest til afslapning hjemme

Årets familiefoto på Bakken (desværre uden Max, som ikke var med)

Boglæsning og kaffe på terrassen, når vejret var til det

Gåtur igennem Københavns gamle gader

En smuk solnedgang over landet

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.