Mine highlights i februar

Marts er nu startet og det er blevet tid til at kigge lidt tilbage på de små highlights i løbet af februar måned.

Vi startede måneden med en fantastisk skiferie i Østrig med vores venner. Det blev (af flere grunde) desværre ikke til så meget ståen på ski for os tøsers vedkommende, men vi havde alligevel en rigtig god ferie, hvor vi fik slappet af, var i spa, grint en masse, snakket og hygget.

Hjemme fra ferie igen, fik vi hurtigt arrangeret en tur over for at møde vores nye lille niece/kusine. Savannah var desværre syg, så hun måtte blive hjemme, men hvor var Lillepigen bare skøn. Ren babylykke ❤️

Vanessa var til photoshoot med pigerne fra hendes klasse. En børnefødselsdag var arrangeret sådan, at alle pigerne kunne blive stylet og få taget professionelle billeder, både enkeltvis og fælles, og det havde virkelig været en skøn og sjov dag for dem. En stor anbefaling herfra til byTineT i Køge.

Februar er jo måneden med fastelavn, men selvom vi blev nødt til at springe den tradition over i år, desværre, blev det alligevel til et hold fastelavnsbolle. De smagte fantastisk, selvom formen var mere firkantet end rund.

I disse dage ligger der sne udenfor. Jeg er egentlig ikke den store sneelsker, hvis jeg skal være ærlig. Det hører sig til i juledagene og på en skiferie, og selvom det indrømmet er så fint at se på, er det virkelig også besværligt både at køre, cykel og gå i, så hvis man kunne arrangere, at det kun var på græsset og i træerne ville jeg være tilfreds. Masava er heller ikke den store snehund (eller vandhund for den sags skyld)

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.