Mine highlights i august

Sommerferien har været forbi for mit vedkommende i nogle uger nu, men sommeren er heldigvis så småt stadig over os. Faktisk har mange dage i august været bedre vejrmæssigt end i juli, da vi bare nogle gange i den sidste måned har set den blå himmel og mærket lidt til hvordan sommervarmen kan indtage landet.

August har herhjemme først og fremmest handlet om at starte op igen efter ferien, tøserne i hhv. 4. og 7. klasse, og Max i gymnasiet, og om at komme i gang med vores weekender på Feddet. Sådan en sæsonplads på en lækker campingplads med vandet lige ved siden af og nogle dejlige mennesker som naboer, kan da kun blive en succes, tror vi. Derudover har vi brugt måneden på at fejre Savannahs fødselsdag for familie, hente vores nye bil, se Savannah optræde på Plænescenen i Tivoli og fejre to veninders indtræden i 40érne. Det har knageme været godt!

*Savannahs indtræden i teenagelivet blev fejret på behørig vis med hele familien og en masse venner*

*Jeg elsker sommeraftener med bål i haven*

*Campingvognen installeret på campingpladsen Feddet*

*Stranden i baghaven af campingvognen*

*En glad sommerpige på Feddet*

*Naturen er helt fantastisk på campingpladsen*

*Vores nye bil er velankommet. Mændene i familien er meget tilfredse*

*Perfande blev givet videre til næste fødselar i vennekredsen*

*Savannah giver den fuld gas i Tivoli*

*Hjemmearbejdsdage, hvor havedøren kan stå åben, er de bedste*

*Jeg er helt tosset med en blå himmel*

Nu vil vi kører på weekend på Feddet. Vejret er fantastisk og begge tøser kan komme med denne gang, så det skal nok blive en god tur. I må alle sammen have en vidunderlig weekend. Håber I også får mulighed for at nyde det dejlige vejr de kommende dage.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.