Mine (foreløbige) 40-års gaver

Jeg holdt jo en lille morgenfødselsdag forleden dag, på selve min 40 års fødselsdag, men selve festen venter vi med til sommer, hvor vejret forhåbentlig arter sig lidt bedre til en fest i haven. Af den grund har jeg endnu ikke, som sådan, lavet en ønskeseddel, men alligevel har jeg allerede nu fået de fineste gaver, som jeg synes, at I skal se:

  • En sort taske fra Adax
  • Store Mega mussel termokopper fra Royal Copenhagen
  • Contrast termokop fra Royal Copenhagen
  • Mini fletring i guld fra Jane Kønig
  • Creol øreringe i guld fra Jane Kønig
  • Ansigtsolie fra Nilens Jord
  • God rødvin
  • En masse fine blomster

Jeg kan da kun glæde mig endnu mere til min fest til sommer med al den kærlighed jeg har modtaget den sidste uges tid. Det varmer virkelig mit hjerte.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.