Mine fødselsdagsønsker

En træt dame på snart 40 år…

Nu nærmer dagen sig for, at jeg bliver et år ældre, og denne gang træder jeg også ind i et nyt årti. Det er egentlig både lidt skræmmende og spændende på én gang, synes jeg.
Jeg kan huske, da jeg blev 30 år, at jeg havde en lille krise. Jeg følte på en måde, at min ungdom var overstået og at jeg seriøst trådte ind i de voksnes rækker, så Min ungdomsepoke var forbi. Det var virkelig skræmmende. Sådan har jeg det heldigvis ikke denne gang. Måske handler det om, at så mange fortæller, at 40érne er de bedste år i ens liv, så det kan man jo kun glæde sig til ik?

Ønsker har jeg egentlig mange af (hvem har ikke det…), men selve ønskesedlen har jeg det nok lidt svært med. Der er så mange krav, synes jeg. En ønskeseddel skal indeholde lidt billigere ting så alle kan være med økonomisk, den må gerne indeholde lidt dyrere ting hvis nogle ønsker at slå sig sammen om gaven, den skal være tilpas udpenslet så alle kan forstå hvad man mener, og det må gerne være ønsker som er til at få fat i, så der fx ikke kun er ting på den, som skal bestilles hjem fra udlandet. Det tager mig derfor altid lidt tid (læs nogle dage/uger) at finde på og skrive ned.

Her er hvad jeg indtil videre har fundet på:

 • En cykel med både for- og bagkurv, og jeg drømmer seriøst om én af dem fra Velorbis. De er så fine, så fine, så hvis sådan én kan blive min, vil jeg, kun af den grund, være temmelig lykkelig.
 • Ombetrukket min gamle lænestol, som jeg har arvet fra min mor. Det ønske har stået på min ønskeseddel i nogle år, for den kan blive så fin med nye fjedre og nyt stof, men det er både dyrt og lidt besværligt, så der skal nok lidt mere “held” til end en 40-års fødselsdag, tænker jeg. Drømmen og ønsket er der dog stadig.
 • Smykker fra Jane Kønig: Både Fletring, Love Tag-ring, V-ring og de mere enkelte Prinsessering og Kuglering vil være helt perfekt til mig, tænker jeg. Jeg ejer faktisk kun sølvringe, men mange af mine halskæder og øreringe er af guld, så måske skal jeg hoppe ud i nogle ringe af guld. Derudover kunne Shell, Creoler og Chunky Hoops-øreringene være helt perfekte, og både Love Tag-vedhæng og mit stjernetegn, samt et Love Tag-armbånd med forbogstavet på alle tre unger må meget gerne ryge min vej. Jeg kan jo seriøst købe mig fattig i det smykkemærke, så lækkert er det.
 • Ansigtsolie med argan, mandel eller avokado fra fx Nilens Jord, Nuxe eller Rudolph Care. Jeg har tidligere brugt en olie fra økologiske Emma Noel, men den er ved at være tom, og jeg tænker at prøve noget nyt.
 • Mascara fra australske Mirenesse, som bestemt er min yndlings. Den er baseret på en bivoks, i stedet for diverse kemi, og bivoksen skiller vipperne af, giver dem længde og volumen, samt hverken klumper eller drysser. Derudover skal man blot bruge lunkent vand, når man skal vaske den af om aftenen. Super nemt og helt genialt.
 • Smykkeskrin fra Nomess Copenhagen, Balsabox. Jeg har i flere år drømt om et fint skrin, hvor jeg kan opbevare mine smykker, når jeg ikke har dem på, og dette skrin er jeg helt sikker på kan indfri mine drømme.
 • Fin hverdagstaske i skind, enten i sort eller brun, som både kan hænges over skulderen og holdes i en hank, samt som er rummelig nok til at kunne indeholde alle mine små hverdagsting, men heller ikke for stor. Jeg har både set på nogle fra Decadent (fx Big Bucket bag) og nogle fra Adax (fx Cormorano Siv), men hvilken det lige præcis skal være, kan jeg ikke bestemme mig for.
 • Eau de Toilette: Narciso Rodriguez, som jeg synes er virkelig skøn.
 • Crispy Lowball-glas fra Frederik Bagger, som kunne være så fine både til juice, festlige drinks og min yoghurt om morgenen.
 • Duftlys, fx et Skandinavisk “Hygge”, som kan pynte lidt på vores toilet – og selvfølgelig dufte.
 • Plaid fra Sjödahl (Sailor i lysegrå) eller Muubs (Nad i mørkegrå), som begge kunne være så fine til vores sofa.
 • Ball-vaser fra Cooee Design, som er lidt anderledes pga. det matte keramik-look.
 • Støbejernsgryde fra Le Creuset i enten sort, hvid, grå eller lyseblå. Det er både en god og holdbar kvalitet, samt et super fint design.
 • Lightbox fra fx Little Lovely Company, så man kan skrive lidt fine/søde/sjove beskeder til pynt i huset.
 • Nøglering fra Stolbjerg Copenhagen med indgraveret (mit) navn i natur/sølv. De er så stilrene og fine på én gang.

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.