Min største prinsesse fylder 12 år #STOPtiden!

fotos-til-blog

Savannah bliver 12 år i dag. Tænk engang.
Tiden flyver og ikke nok med, at vi voksne bliver ældre og ældre, så bliver vores små unger knageme også større og større. Hvad er det for noget?

I dag, for nu 12 år siden, startede mine veer stille og roligt omkring frokosttid, og jeg tænkte, at jeg hellere måtte arbejde med veerne, så hver gang de startede rejste jeg mig op fra sofaen og gik rundt om vores spisebord, igen og igen, indtil veen var overstået. Hr. Jørgensen blev kaldt hjem fra arbejde, og efter vi havde pakket en lille taske, besluttede vi at se tiden lidt an herhjemme, mens vi så filmen Braveheart. Jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget af at være én af dem som blev sendt hjem fra hospitalet, fordi fødslen ikke var nærtstående nok, som jeg oplevede et par gange ved min første fødsel.

Efter nogle timer, hvor veerne blev kraftigere og kraftigere, ringede vi til sidst og meldte vores ankomst til Glostrup Hospital. På vejen derud blev veerne så kraftige, at jeg havde svært ved at koncentrere mig om andet, og da vi nåede parkeringspladsen foran indgang 5 nåede jeg seriøst at tænke tanken “hvordan filan kommer jeg op på 4.sal i denne tilstand”. Det kom jeg dog med hjælp fra Hr. Jørgensen og efter først at have ventet få min. i venteværelset blev vi ført direkte ind på en fødestue, fordi personalet godt kunne se på mig, at jeg havde mere ondt end bare lige.

Efter kun en lille time, fra vi parkerede bilen, lå jeg med endnu et vidunder i mine armer. Vi havde alle troet, at jeg ventede en dreng mere, da flere skanninger havde påvist det, men da jeg pressede barnet ud, udbrød Hr. Jørgensen “jamen det er jo en pige” og jeg grinte. Hun havde dog fået viklet navlestrengen rundt om hovedet, så hun var helt blå og tavs, men ret hurtigt skreg hun i vilden sky og alt var godt.

Lige siden har Savannah formået at charmere sig ind hos alle. Hun har altid været god til at skabe kontakt til fremmede mennesker på den mest positive måde, hun endte altid som lille på skødet hos familie og venner til en omgang historielæsning, hun har altid fået mange “nåh” med på vejen og selv i børnehaven fik hun sin egen specielle ske til morgenmaden, fordi hun charmerede sig ind hos personalet. Hun har dog også altid været selvsikker og bestemt i sin fremtræden, så vi andre slet ikke er i tvivl om, hvad hun vil og hvad hun ønsker, men med den slags ben i næsen, skal hun nok nå sit mål i livet, og det kan jeg som mor jo kun være stolt af.

Tillykke med fødselsdagen min dejlige pige 🙂

***
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.