Min far er nu 70 år

I fredags havde min far fødselsdag og fyldte 70 år. Tænk engang en alder. Det er knageme lidt stort, synes jeg.

Vi endte med at tage ud og spise frokost på selve dagen, kun min far, bror og jeg. Min far ville gerne have en rigtig gammeldags frokost, så vi tog ned på Skipperkroen i Køge Havn (hvor vi også spiste i sommers.) og spiste smørrebrød. Jeg spiste Tre Godbidder til 105 kr. og jeg kunne på ingen måde spise op, men det smagte bestemt lige så godt, som det plejer.

I går lørdag var hele den pukkelryggede + venner inviteret til frokost på Comwell, hvor nogle af os overnattede. Det var virkelig et fint arrangement. Lokalet havde den fineste udsigt, mad og vin var helt fantastisk, og selskabet var perfekt, så det var virkelig vellykket. Ungerne drønnede rundt fra værelse til værelse, som de jo synes er fantastisk, og vi sad sammen med min bror og nogle af vores fætre og kusiner i baren og sludrede.

Her til morgen, da alle var vågne, spiste vi først en lækker morgenmad på hotellet, før vi mødtes med min far i Køge by, så vi kunne runde weekenden af på en ordentlig måde sammen med min bror og hans dejlige familie. Det endte med at vi alle tog ned i Køge Havn på Jenners Dockside og spiste frokost. Det var også super lækkert.

Alt i alt en rigtig god fødselsdagsweekend, hvor min seje far er blevet fejret på behørig vis 🙂

xxx
Jennie Tronier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.